Lees verder

Coronamaatregelen

Bij Klooster Nieuw Sion volgen wij de maatregelen van het RIVM op en verwachten dat ook van onze bezoekers: houd 1,5m afstand, was vaak uw handen, ontsmet uw handen bij aankomst en vertrek, hoest/nies in uw ellenboog en draag een mondkapje in de publieke binnenruimtes. Volg daarnaast ook de aanwijzingen op van de medewerkers en vrijwilligers.

Coronaproof verblijf tijdens de lockdown
Het gastenhuis en de Omegakluis van Nieuw Sion zijn en blijven geopend tijdens de lockdown, voor individueel verblijf. Door de grootte van het klooster, het beperkter aanbieden van de hoeveelheid gastenkamers en het coronaproof aanbieden van het ontbijt kunt u als gast ‘gewoon’ komen genieten van de rust en natuur op en rondom ons klooster. Van harte welkom!

Let op! Bezoekersvoorwaarden ivm de veiligheid.

Heeft u de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, hoesten, verhoging, koorts en/of benauwdheid, dan kunnen we u helaas niet toelaten in het Klooster. Dit geldt uiteraard ook voor al onze vrijwilligers. Zie ook deze routekaart-publiek  voor een duidelijk overzicht wat wel en niet kan.

Graag tot ziens bij Klooster Nieuw Sion!

 

 

 

 

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2