Lees verder

Coronamaatregelen

Laatste update: 29 november 2021

Onze poort blijft gastvrij geopend voor alle bezoekers, al realiseren we ons dat gastvrijheid op sommige plaatsen door de huidige maatregelen soms minder vrij toegepast kan worden dan we zouden willen. Bij Klooster Nieuw Sion volgen wij echter de maatregelen van het RIVM en verwachten dat ook van onze bezoekers: houd 1,5 meter afstand, was vaak uw handen, ontsmet uw handen bij aankomst en vertrek, hoest/nies in uw elleboog. We adviseren het dragen van een mondkapje, dit is verplicht bij verplaatsing in onze koffieschenkerij. Volg daarnaast ook de aanwijzingen op van medewerkers en vrijwilligers.

Ons programma en verblijf op het klooster
Onze programma’s kunnen coronaproof doorgaan, er is geen coronatoegangsbewijs benodigd voor deze programma’s, voor onze dagelijkse gebedsbijeenkomsten en maandelijkse koorvesper-dienst. De 1,5 meter regel wordt toegepast bij deze programma’s en er wordt een maximum aantal bezoekers toegestaan.

Ons gastenhuis en onze kluizen blijven gelukkig geopend voor verblijf. Voor het nuttigen van het ontbijt in het gastenhuis of lunch in de koffieschenkerij is een coronatoegangsbewijs benodigd. Heeft u een avondmaaltijd gereserveerd, dan is deze af te halen in onze koffieschenkerij. Indien u geen coronatoegangsbewijs heeft is het altijd mogelijk uw maaltijd af te halen. Onze gastheer of gastvrouw overlegt ter plekke met u.

Zaalverhuur en rondleidingen
Zaalverhuur en rondleidingen blijven mogelijk tot 17.00 uur.

Koffieschenkerij
U blijft van harte welkom in onze koffieschenkerij! Bij bezoek wordt naar het coronatoegangsbewijs gevraagd, de 1,5 meter wordt gehanteerd en bij bewegen door de ruimte is een mondkapje verplicht.

Bezoekersvoorwaarden
Heeft u coronagerelateerde klachten (zoals neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, verhoging, koorts en/of benauwdheid), dan verzoeken we u thuis te blijven en het klooster op een ander moment te bezoeken. Dit geldt uiteraard ook voor al onze vrijwilligers.

Graag tot ziens bij Klooster Nieuw Sion!

 

 

 

 

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2