Lees verder

4e zondag: rondleiding door Nieuw Sion

Ben je nieuwsgierig naar ons klooster? Naar de gebouwen en al het andere dat zich ‘binnen de muren’ bevindt? Dan kun je meedoen aan onze maandelijkse rondleiding.

Iedere vierde zondag van de maand begint er een rondleiding om 15.00 uur. Het is een rondleiding van een uur, die geleid wordt door een van onze rondleiders. We vertrekken vanaf de poort. De rondleiding brengt je via de pandgangen op vele onbekende plaatsen. We lopen in het klooster in stilte. De rondleiding voert ook door tuinen, langs het kerkhof en de monumentale berceaux.

Corona-maatregelen
In verband met de corona-maatregelen geven we de rondleiding in kleine groepen. U wordt verzocht een mondkapje mee te nemen en dat steeds te dragen. Alleen tijdens de koffie/thee kunt u, als u eenmaal plaats genomen heeft, het kapje af doen. Zo maken we van de rondleiding een fijne, maar ook veilige belevenis.

Doe je mee aan de rondleiding?
Dat kan uitsluitend door onderstaand registratieformulier in te vullen van onze ticketpartner TrueTickets, zij incasseren de kosten van de rondleiding binnen 2 weken na uw registratie. Dit formulier dient uiterlijk de vrijdag voor het weekend waarin de rondleiding plaatsvindt bij ons binnen te zijn. Na ontvangst van een bevestiging, op het opgeven e-mailadres, is deelname verzekerd.

 

Locatie: Nieuw Sion
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2