Bouwvakantie klooster Nieuw-Sion

Bouw mee aan de nieuwe tuinhistorie van Klooster Nieuw Sion!. Midden in de moestuin komt een nieuwe kas van 27 bij 12 meter. We hergebruiken hiervoor onder anderen de spanten van de oude stal. Een kas die gebruikt wordt voor het telen van tomaten en komkommers. Zo wordt Nieuw Sion weer een beetje meer zelfvoorzienend.

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om een week op het klooster te werken; vakmensen: metselaars, kasbouwers, timmerlieden. En ‘gewone’ handige handen die mee willen helpen.
Nieuw Sion zorgt voor onderdak en eten en drinken. De kosten hiervoor zijn € 95.- Samen maken we eer een mooie en gezellige week van, met een kas als resultaat.

Doe mee, of tip anderen voor deze week! Aanmelden kan via marge@nieuwsion.nl

Praktisch
  • Datum en tijd: 24 oktober 2022 09:00 uur - 28 oktober 2022 18:00
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2