Concert Magna Musica

Magna Musica zingt ‘Amor’

Op 30 april 2022 geeft het ensemble “Magna Musica” om 19:30 een sfeervol concert met als thema ‘Amor’ in de prachtige kloosterkerk van klooster Nieuw Sion in Diepenveen. Werken van o.a. Duruflé, Mendelssohn, Vasks en Stainer staan op het programma.

Het ensemble komt tweemaal voor dit project bij elkaar. Op de eerste repetitie zijn de noten al gekend. De zangers zijn dus zeer geoefend. De samenstelling van de zangers is ieder project wisselend, omdat het vrijblijvend is om mee te doen en omdat het repertoire ook wisselt per concert. Tijdens de repetities groeit men steeds meer naar elkaar toe en tijdens het concert hoor je één homogene klank. Diddy van der Stouwe begeleidt het koor op orgel of piano en soleert op beide instrumenten. Veel stukken worden door het ensemble a capella gezongen. De algehele leiding is in handen van Joalien van den Houten. Kom even tot rust tijdens dit koorconcert in klooster Nieuw Sion.

Datum en tijd: Zaterdag 30 april 2022, van 19:30 – 20:30 uur.
Kosten: € 15,00.

Aanmelden voor Concert Magna Musica

Praktisch
  • Datum en tijd: 30 april 2022 19:30 uur - 20:30
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , Diepenveen Nederland

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2