Lees verder

Expositie: wonderschone kleurrijke natuur

Met ingang van 10 september tot en met 31 oktober presenteren we een nieuwe expositie met de titel:  WONDERSCHONE KLEURRIJKE NATUUR. Kleurrijke foto’s van bloemen, vlinders, libellen, insecten en vogels laten het voorjaar en de zomer tot leven komen. Close up beelden van natuur dichtbij huis, gemaakt door natuurliefhebber en hobby fotograaf Jacqueline Olthof – van den Nieuwboer.

Jacqueline Olthof – van den Nieuwboer heeft dank zij haar burn-out een passie voor de schoonheid van de natuur ontwikkelt, door stil te staan en de tijd te nemen om echt waar te nemen, is zij zich bewust geworden van de vele kleuren, dieren en planten en het unieke van ieder levend wezen.

Fotograferen is voor haar een manier om intens waar te kunnen nemen en om zo veel en zo vaak als mogelijk de beelden opnieuw te kunnen bekijken en de mooie momenten buiten op nieuw te beleven.

Ook vindt zij het heerlijk om anderen deelgenoot te kunnen maken van zoveel moois. Deze expositie ervaart zij dan ook als een unieke kans om de wonderen van de natuur te kunnen delen, het voelt als een droom die uitkomt.

De website van de fotograaf, www.wonderschonenatuur.nl

De expositie bevindt zich in de kloostergang en is iedere dag van de week tussen 14:00 – 17:00 uur gratis te bezoeken. U bent van harte welkom.

Locatie: Nieuw Sion
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2