Festival Ik verlang ten diepste

Vang die nazomer je verlangen tijdens Festival ‘Ik verlang ten diepste’. We zijn te gast op het prachtige Klooster Nieuw Sion in Diepenveen waar 130 jaar lang broeders zelfreflectie en -onderzoek deden. Nu is het jouw beurt!

Sla je tentje op in de boomgaard, ontmoet nieuwe mensen, ervaar het eeuwenoude ritme van het kloosterleven, laat je inspireren tijdens TED-talks en ontdek en onderzoek zo je diepste verlangen.

En dit alles in festivalsfeer! Denk kampvuur, fijne muziek, goede gesprekken, lekker en goed eten (grotendeels uit de grote moestuin) en drinken, met elkaar de handen uit de mouwen steken…en nog veel meer. Kortom een weekend voor jou!

Voor wie
Mensen die zelfkritisch kunnen/durven zijn : )

We verwachten een leeftijdsgroep van 30 tot ca. 55 jaar, maar ben je niet precies deze leeftijd maar voel je je nog wel zo jong? Wees welkom!

Kosten
De prijs voor het weekend is € 185

Dit is incl. kamperen met een tentje, programma, alle maaltijden (van vrijdagavond t/m zondagmiddag), een bierproeverij, koffie/thee bij de programma’s en water. Andere drankjes aan de bar en bijzondere koffies zijn voor eigen rekening.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via eventbrite.nl

Meer info
ikverlangtendiepste.nl

Praktisch
  • Datum en tijd: 15 september 2023 15:00 uur - 17 september 2023 14:00
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2