Lees verder

Festival of Nine Lessons and Carols

Het Festival of Nine Lessons and Carols is een kerstviering die traditioneel op Kerstavond plaatsvindt; de lessons en de carols vertellen samen het kerstverhaal.

Een Festival van negen lezingen (lessons) en Carols is misschien wel de meest populaire kerstviering aan het worden in onze Nederlandse kerken. Deze vorm van viering werd voor het eerst bedacht en uitgevoerd in 1880 door Edward Benson.

Zondag 23 december is er voor het derde jaar op een rij een Festival of Nine Lessons and Carols op Sion. Het festival wordt dit jaar onder verantwoordelijkheid van de Stichting Nieuw Sion georganiseerd. De zang verzorgd door het  New Sion Choir  o.l.v. Jan van Dijk. De lezingen en de samenzang zijn dit keer in het Nederlands en de lezingen worden verzorgd door enkele vrijwilligers van Klooster Nieuw Sion. Aan het einde van de viering is er een deurcollecte.

Na afloop is er thee/koffie en chocolademelk in de refter.

Aanvang: 19.30 uur – de deuren gaan om 19.00 uur open. Let op: in de nieuwsbrief van december 2018, nummer 8 stond abusievelijk het aanvangstijdstip van 19.00 uur vermeld.

 

 

Locatie: Nieuw Sion
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen

Je kunt voor dit evenement niet online reserveren.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2