Lees verder

Getijdenmaaltijd

De getijdenmaaltijd is een maaltijd waarbij we eerst aansluiten het getijdegebed in de avond (18.00 uur) en daarna, rond 18.30 uur samen gaan eten. Het betreft een eenvoudige maaltijd van voornamelijk producten uit de eigen moestuin.

We willen met deze getijdenmaaltijd mensen verbinden, lokale voeding en zelfvoorzienendheid onder de aandacht brengen en spiritualiteit rondom maaltijden delen.

Soms zal het eerste deel van de maaltijd zal in stilte zijn of er leest iemand voor. Zoals vaak gebruikelijk in het klooster. Daarnaast zullen er in de loop van het jaar getijdenmaaltijden zijn waarbij er een onderwerp wordt ingeleid voor gesprek. Dit wordt in overleg met frequente bezoekers ingepland. Over het algemeen duren de maaltijden tot 20.00 uur.

We willen graag een kookgroep oprichten die deze maaltijden voorbereid op de middag voorafgaande aan het getijdengebed. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden. Het eten is dan voor de kookgroep van die dag gratis.

De maaltijden staan open voor iedereen, maar er geldt per maaltijd een maximum aantal deelnemers. Kosten bedragen € 8,-  per maaltijd exclusief drankjes. Dit kan per maaltijd worden afgerekend of u kan een strippenkaart kopen voor vijf maaltijden.

Meebidden en/of eten? Teken in op data naar keuze en geef aan hoe u wenst af te rekenen door onderstaand formulier in te vullen. Liefst uiterlijk twee dagen voor aanvang. U ontvangt na aanmelding een bevestiging/factuur.

 

JaNee

Per maaltijdStrippenkaart voor 5 maaltijden

Klik op het selectievakje voor de datum van deelname:
28 februari 2020
27 maart 2020
17 april 2020
23 mei 2020
19 juni 2020

 

Locatie: Nieuw Sion
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen

Je kunt voor dit evenement niet online reserveren.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2