Lees verder

Individuele gezonde leefstijl retraite

Let op!!
Speciaal in de huidige lockdown waar we in zitten is het goed om te kijken naar wat er wel kan. Het klooster is groot en er is voldoende ruimte om de maatregelen in acht te kunnen nemen. We hebben het programma dusdanig omgegooid dat er veel ruimte is voor datgene wat jij tijd en aandacht wilt geven. Je kunt persoonlijke en individuele begeleiding krijgen. Een goed gesprek, een wandeling of samen praktisch aan de slag.
Kortom: Er is dus geen gezamenlijk programma maar wel tijd en aandacht voor jou als persoon.
Heb jij in deze tijd gewoon even behoefte om een paar dagen te bezinnen? Van harte welkom bij deze retraite!

Kom van 19-21 februari a.s. tot rust in klooster Nieuw Sion. Laat je meenemen door het ritme van de getijden en laat je inspireren door de eeuwenoude kennis over puur en onbewerkte voedsel. In een tijd waar we proberen op te krabbelen na de corona uitbraak, kunnen we onszelf langzaam hervatten en een nieuw begin maken.

Het besef dringt door dat een gezonde leefstijl in alle opzichten belangrijk is en bijdraagt aan een goede weerstand. Artsen spreken er luid en duidelijk over: “Niet lijdzaam afwachten tot er een vaccin gevonden is, maar actief werken aan een betere weerstand met een gezonde leefstijl.”

Het mooie is dat we dit nu samen actief kunnen oppakken. Gun jezelf een paar dagen echte rust en bezinning in het klooster Nieuw Sion. Een themaweekend om je gezondheid een boost te geven en om inspiratie op te doen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Deze retraite zal verzorgd worden door Wilma en Imre van der Geer. Wilma is afgestudeerd psychomotorisch therapeut en heeft haar eigen bedrijf, zie https://theambassador.nl, in het coachen van mensen in een gezonde leefstijl. Daarnaast is zij afgestudeerd gewichtsconsulent.

Imre is gespecialiseerd in het adviseren en coachen van mensen door middel van een inspanningstest, zie https://fitrate.nl. Zijn invalshoek is om mensen in beweging te krijgen en om een actieve leefstijl te stimuleren.
Samen hebben zij een passie om vanuit bijbels perspectief mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Kosten voor deze gezonde leefstijl retraite is €375 inclusief verblijf en maaltijden.
We starten vrijdagochtend en sluiten zondagmiddag na het middaggebed van 12.00 uur weer af.

Tijdens dit weekend zullen verschillende ingrediënten aanwezig zijn, en is er daarbij tijd en ruimte voor eigen individuele vragen en persoonlijke begeleiding:

  • kookworkshop
  • gezond eten
  • (buiten) sporten en bewegen
  • meedraaien met het kloosterritme
  • rustmeting
  • rust en ontspanning
  • bezinning
  • vitaliteitscheck
  • basiskennis over gezonde leefstijl
  • rondleiding klooster

Voor meer info mail naar info@theambassador.nl  Deelnemen? vul dan onderstaand formulier in.


Klik op het selectievakje voor de datum van deelname:
19-21 februari 2021
17-20 mei 2021

 

Locatie: Nieuw Sion
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2