Lees verder

iNSPiRATiE LEZEN

Benieuwd naar de verhalen uit de Bijbel, maar nooit aan lezen toegekomen? Wel verhalen uit de Bijbel gelezen, maar er nooit veel van begrepen? Of wel een bijbellezer, maar toe aan een nieuwe, frisse blik? Kom iNSPiRATiE LEZEN op Klooster Nieuw Sion.

Of je jezelf nou ongelovig noemt, gelovig of iets daartussenin, vanaf  februari 2020 kun je op dinsdagavond inspirerend bijbellezen met br. Catharinus (jongerenklooster) en met br. Peter Dullaert (getijdengemeenschap) van Nieuw Sion. Er is uiteraard thee, koffie & koek, en na afloop kun je aansluitend, als je wilt, om 22.00 uur het nachtgebed meevieren.

Je kunt steeds intekenen op een blok van vier avonden, waarin een onderwerp of bijbelboek centraal staat. De eerste avonden staan in het teken van de KINDERBIJBELVERHALEN. De grote klassiekers die je je misschien nog herinnert van vroeger. Maar heb je ze ooit wel écht gelezen? Volwassen? Bereid je voor op een ontdekkingsreis vol inspirerende verrassingen! En: heb je een verhaal dat je nog kent, en waarvan jij zegt: dat wil ik wel eens volwassen, inspirerend lezen? Meld dat dan op 4 februari. Dan plannen we het in!

Kosten bedragen € 55,- voor alle blokken of € 20,- per blok. Voor leden van de werkgemeenschap, getijdengemeenschap en woongemeenschap is iNSPiRATiE lezen gratis. Wel even aanmelden svp.

Teken in op een blok naar keuze (alle drie mag ook) door onderstaand formulier in te vullen. Liefst uiterlijk twee dagen voor aanvang. Na aanmelding volgt binnen een aantal dagen een bevestiging/factuur.

 

JaNee

Klik op het selectievakje voor het blok of blokken van deelname:
4,11,25 februari en 3 maart 2020
24, 31 maart en 7 en 14 april 2020
12, 19, 26 mei en 2 juni 2020

Locatie: Nieuw Sion
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen

Je kunt voor dit evenement niet online reserveren.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2