Lees verder

Kloosterdiner Speciaal

Van harte welkom! Klooster Nieuw Sion nodigt u uit om elke laatste vrijdagavond van de maand te komen genieten van een speciaal kloosterdiner. Onze koffieschenkerij wordt die avond even omgetoverd in restaurantsfeer. Nadat u heeft kunnen genieten van een uitgebalanceerd, vegetarisch  ‘kloostermaal’, met lokale, biologische producten, schotelen we u een interessant inhoudelijk programma voor. Muziek, lezing of andersoortige presentatie als extra gang van een even heerlijke als verlichtende avond.

Het diner start om 18.30 uur, direct na het getijdengebed van 18.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om bij dat gebedsmoment aanwezig te zijn.

Vrijdag 25 maart verzorgt gitariste Nicolette Verkooij een meditatie- en luisterconcert (aanvang 20.00 uur). Laat je een uur lang meevoeren op de klanken van haar gitaar en ervaar hoe muziek en stilte elkaar kunnen versterken. Nicolette speelt improvisaties en een aantal van haar favoriete werken voor gitaar, in afwisseling met meditatieve stiltes.

Kosten
De kosten van de maaltijd zijn € 29,50 (excl. dranken)
De kosten van het concert zijn € 5,-.
Totaalkosten:  € 34,50.

U kunt op de avond zelf afrekenen in onze schenkerij.

Reserveren kan via onderstaand formulier waarop u eventueel ook dieetwensen kunt aangeven.

Corona en reserveren voor dit programma
Mocht dit programma vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, heeft u de mogelijk om uw reservering door te schuiven naar een volgende datum waarop dit programma plaatsvindt. Ook is het mogelijk uw reservering te ruilen naar een andere retraite / themadag van Nieuw Sion of deze te annuleren (met restitutie van het aankoopbedrag).
  Wanneer: 25 maart 2022
  Waar: Nieuw Sion
  Vulikerweg 6
  7431 PJ Diepenveen

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2