Lees verder

Kloosterdiner Speciaal

Van harte welkom! Klooster Nieuw Sion nodigt u uit om elke laatste vrijdagavond van de maand te komen genieten van een speciaal kloosterdiner. Onze koffieschenkerij wordt die avond even omgetoverd in restaurantsfeer. Nadat u heeft kunnen genieten van een uitgebalanceerd, vegetarisch  ‘kloostermaal’, met lokale, biologische producten, schotelen we u een interessant inhoudelijk programma voor. Muziek, lezing of andersoortige presentatie als extra gang van een even heerlijke als verlichtende avond. U kunt diner en programma los reserveren, of als combinatie-arrangement.

Het diner start om 18.30 uur, direct na het getijdengebed van 18.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om bij dat gebedsmoment aanwezig te zijn. Na het diner kunt u vanaf 20.30 uur genieten van een echt zomeravondconcert.

Het duo Jenneke Zweers en Annelies Steensma zullen op piano en viool werken uit verschillende tijdsperioden en genres ten gehore brengen. Van een Bach-sonate tot het ontroerende stuk ‘Rembembrances’ uit de film Schindler’s List. Van het dramatische intermezzo ´Meditation’ uit de opera Thaïs tot reflecterende muziek van Arvo Pärt. Door de diversiteit van de stukken die langskomen zult u zeker aangesproken worden.

Kosten
De kosten van de maaltijd zijn € 34,50 (excl. dranken)
De kosten van het concert zijn € 10,-.
Combinatieprijs maaltijd + programma:  € 44,50.

U kunt op de avond zelf afrekenen in onze schenkerij.

Reserveren kan via onderstaand formulier, waarop u eventueel ook dieetwensen kunt aangeven.
  Wanneer: 24 juni 2022 18:30 - 21:30
  Waar: Nieuw Sion
  Vulikerweg 6
  7431 PJ Diepenveen

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2