Lees verder

Kloosterdiner Speciaal

Van harte welkom! Klooster Nieuw Sion nodigt u uit om elke laatste vrijdagavond van de maand te komen genieten van een speciaal kloosterdiner. Onze koffieschenkerij wordt die avond even omgetoverd in restaurantsfeer. Nadat u heeft kunnen genieten van een uitgebalanceerd, vegetarisch  ‘kloostermaal’, met lokale, biologische producten, schotelen we u een interessant inhoudelijk programma voor. Muziek, lezing of andersoortige presentatie als extra gang van een even heerlijke als verlichtende avond. U kunt diner en programma los reserveren, of als combinatie-arrangement.

Het diner start om 18.30 uur, direct na het getijdengebed van 18.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om bij dat gebedsmoment aanwezig te zijn. Na het diner kunt u vanaf 20.30 uur genieten van een concert van Vera Bon.

Bio Vera Bon
Vera Bon (Deventer, 1995) is muzikaal maker en performer. Sinds 2017 staat ze met haar Nederlandstalige, poëtische liedjes op verschillende podia door het land. Na haar afstuderen in 2018 aan de opleiding muziektheater aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem, ontving de Deventerse in 2019 de Burger Beurs. Tijdens dit ontwikkelingstraject van poppodium het Burgerweeshuis bracht ze de live EP ”huilen” uit. In een verlangen naar meer ruimte voor stem in haar muziek begon ze in
2020 de zoektocht naar een nieuwe, meer elektronische, sound. Die zoektocht resulteerde in een samenwerking met multi-instrumentalisten Pascal Schouten en Francesco Taranto. Met producer Timon Massop werkt ze die ideeën verder uit in de studio. In maart van dit jaar verscheen de eerste single ”Jonge Honden”.

Sinds 2021 werkt ze onder de vleugels van de Zwolse Theaters aan nieuw materiaal en verkend ze het raakvlak tussen muziek en theater. Vera verwondert zich in haar werk over de structuren in het leven en zet vraagtekens bij ons alledaags afdwalen. Zowel op het podium als daarbuiten zoekt ze naar de betekenis van authenticiteit en vraagt ze zich af hoe een mens leven moet.

3voor12: ”Vera Bon werkte de afgelopen tijd aan een nieuwe, meer elektronische sound [..] de grote band die ze normaal gesproken meenam maakte plaats voor de twee multi-instrumentalisten Pascal Schouten en Francesco Taranto. Haar geluid was vernieuwend, spannend en maakte nieuwsgierig naar meer. ”

Kosten
De kosten van de maaltijd zijn € 34,50 (excl. dranken)
De kosten van het concert zijn € 10,-.
Combinatieprijs maaltijd + programma:  € 44,50.

U kunt op de avond zelf afrekenen in onze schenkerij.

Reserveren kan via onderstaand formulier, waarop u eventueel ook dieetwensen kunt aangeven.
  Wanneer: 30 september 2022 18:30 - 21:30
  Waar: Nieuw Sion
  Vulikerweg 6
  7431 PJ Diepenveen

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2