Lees verder

Kloosterdiner Speciaal

Elke laatste vrijdag van de maand is er een speciaal kloosterdiner. Naast een uitgebalanceerd 3- gangen diner schotelen we je een interessant inhoudelijk programma voor. Muziek, lezing of andersoortige presentatie als 4e gang van een even heerlijke als verlichtende avond.

Het diner start om 18.30 na de getijdenviering van 18.00 uur.

Vrijdag 25 februari geeft John Musterd aansluitend aan het diner (om 20.30 uur) een lezing over het labyrint. John Musterd is labyrintcoach en trainer. Hij heeft het boek Vingerlabyrintlopen geschreven, zie johnmusterd.nl
John vertelt over het labyrint dat te zien is als een navigatiekaart van het leven. De 7 wendingen staan voor de 7 levensfases van het leven, de 7 deugden en het 7-voudig pad naar jeZelf.
Ook vertelt hij dat je via het lopen van het labyrint de innerlijke reis kan beleven naar jeZelf. Een reistocht waarin je jouw belangrijkste kwaliteiten ontdekt en de rust en de bezieling vindt om die te gaan benutten.

Kosten
De kosten van de maaltijd zijn  € 29,50.
De kosten van de lezing zijn € 5,-.
Totaalkosten: € 34,50.
Je kunt op de avond zelf afrekenen in onze schenkerij.

Aanmelden kan via onderstaand formulier waarop je eventueel ook dieetwensen kunt aangeven.

Corona en reserveren voor dit programma
Mocht dit programma vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, heeft u de mogelijk om uw reservering door te schuiven naar een volgende datum waarop dit programma plaatsvindt. Ook is het mogelijk uw reservering te ruilen naar een andere retraite / themadag van Nieuw Sion of deze te annuleren (met restitutie van het aankoopbedrag).
  Wanneer: 25 februari 2022
  Waar: Nieuw Sion
  Vulikerweg 6
  7431 PJ Diepenveen

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2