Kloostermaal Speciaal – editie maart

Let op: het kloostermaal zelf is UITVERKOCHT, u kunt zich op deze pagina nog wel aanmelden voor het programma-onderdeel na het kloostermaal. Of bekijk ons programma voor het kloostermaal in april.

Voeding voor lichaam en geest

Van harte welkom! De schenkerij van Nieuw Sion nodigt u uit om elke laatste vrijdagavond van de maand te komen genieten van een speciaal kloosterdiner, waarin ingrediënten uit onze moestuin de hoofdrol spelen. Geniet van een bijzondere kloosteravond, waarop u aan lange tafels* kunt genieten van een heerlijk vegetarisch ‘kloostermaal’ en een boeiende ‘slotgang’. Muziek, lezing of andersoortige presentatie als afsluiting van een ontspannen en inspirerende avond. U kunt het diner en het programma los reserveren, of als combinatie-arrangement.

*Er is ook ruimte om plaats te nemen aan een eigen tafel voor u en/of uw gezelschap. 

Meditatie- en luisterconcert door gitariste Nicolette Verkooij
Vrijdag 31 maart is er weer een Kloostermaal Speciaal op Nieuw Sion! We nodigen u uit u een uur lang te laten meevoeren op de klanken van de gitaarmuziek van Nicolette Verkooij. Zo kunt u ervaren hoe muziek en stilte elkaar versterken en voelen hoe lichaam en geest als het ware “gereset” worden. Nicolette speelt improvisaties en een aantal van haar favoriete werken voor gitaar, in afwisseling met meditatieve stiltes. Van harte welkom!

Programma vrijdag 31 maart
Het diner start om 18.30 uur, direct na het getijdengebed van 18.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om bij dat gebedsmoment aanwezig te zijn. Na het diner kunt u vanaf 20.30 uur genieten van het meditatie- en luisterconcert verzorgd door gitariste Nicolette Verkooij. Het concert eindigt voor het nachtgebed van 21.30 uur. U kunt het diner en het programma los reserveren, of als combinatie-arrangement.

Menu
Voorgerecht: Waterkers soepje met een gepocheerd kwarteleitje.
Hoofdgerecht: Gelakte aubergine met miso met kruidige curry.

Wat zeggen eerdere deelnemers aan het Kloostermaal Speciaal?
“Ik heb genoten van de zorg en aandacht waarmee alles werd vormgegeven” (Henk)
“Wat een bijzondere sfeer, die ken ik van geen enkel ‘gewoon’ restaurant” (Marjolein)
“Het eten was top, boven verwachting, had ik stiekem niet verwacht!” (Hester)
Kosten
De kosten van het diner zijn € 34,50 (per persoon, excl. drankjes) – Let op: het diner is inmiddels uitverkocht, u kunt zich nog wel aanmelden voor het muzikale programma-onderdeel.
De kosten van het concert van Nicolette Verkooij zijn € 10,-.
Combi-prijs (met korting) € 42,-.

U kunt hieronder reserveren, en op de avond zelf in onze koffieschenkerij afrekenen. NB: mochten de kosten voor u vanwege uw inkomenssituatie een te hoge drempel vormen, dan is een kortingstarief mogelijk. Voel u vrij om hierover contact op te nemen met ons via activiteiten@nieuwsion.nl.

  Praktisch
  • Datum en tijd: 31 maart 2023 18:30 uur - 21:15
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2