Kloostermaal Speciaal – editie november

 

Let op: het diner is volgeboekt, je kunt hieronder alleen nog reserveren voor het programma.

Voeding voor lichaam en geest

Van harte welkom! De schenkerij van Nieuw Sion nodigt u uit om elke laatste vrijdagavond van de maand te komen genieten van een speciaal kloosterdiner, waarin ingrediënten uit onze moestuin de hoofdrol spelen. Geniet van een bijzondere kloosteravond, waarop u aan lange tafels* kunt genieten van een heerlijk vegetarisch ‘kloostermaal’ en een boeiende ‘slotgang’. Muziek, lezing of andersoortige presentatie als afsluiting van een ontspannen en inspirerende avond. U kunt het diner en het programma los reserveren, of als combinatie-arrangement.
*Er is ook ruimte om plaats te nemen aan een eigen tafel voor u en/of uw gezelschap.

”De oneindigheid van liefde” door Tocar

Tocar! is het liedduo Esther de Vos (mezzosopraan) en Rianne Hoek van Dijke (piano). Zij musiceren over “De oneindigheid van liefde”.

Een programma over liefde, verlies, herinnering en troost. Met muziek passend bij de tijd van het jaar, na Allerzielen en op weg naar de feesten van het licht. Er is een afwisselend programma met af en toe een korte toelichting. Met werken van onder meer Handel, Caccini, Ravel en Moniuszko.

Tocar! betekent ‘aanraken’ en dat is volgens het publiek wat er telkens weer gebeurt wanneer zij komen spelen. Van harte welkom!
U kunt vooraf deelnemen aan het Kloostermaal Speciaal in de Koffieschenkerij of alleen het programma boeken.


Tocar: Esther de Vos en Rianne Hoek van Dijke

Programmatijden vrijdag 24 november
Op 24 november starten we het Kloostermaal om 18.30 uur, direct na het getijdengebed van 18.00 uur.
U bent van harte uitgenodigd om bij dat gebedsmoment aanwezig te zijn. Na het diner begint het concert om 20.30 uur. Het concert eindigt voor het nachtgebed van 21.30 uur. U kunt het diner en het concert los reserveren, of als combinatie-arrangement.

Wat zeggen eerdere deelnemers aan Kloostermaal Speciaal?
“Ik heb genoten van de zorg en aandacht waarmee alles werd vormgegeven” (Henk)
“Wat een bijzondere sfeer, die ken ik van geen enkel ‘gewoon’ restaurant” (Marjolein)
“Het eten was top, boven verwachting, had ik stiekem niet verwacht!” (Hester)

 • Kosten

  De kosten van het diner zijn € 34,50 (per persoon, excl. drankjes) – Let op: het diner is volgeboekt, je kunt hieronder alleen nog reserveren voor het programma.
 • De kosten van het concert door Tocar zijn € 12,50.
 • U kunt hieronder reserveren, en op de avond zelf in onze koffieschenkerij afrekenen. NB: mochten de kosten voor u vanwege uw inkomenssituatie een te hoge drempel vormen, dan is een kortingstarief mogelijk. Voel u vrij om hierover contact op te nemen met ons via activiteiten@nieuwsion.nl.

  Praktisch
  • Datum en tijd: 24 november 2023 18:30 uur - 21:15
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2