Kloostermaal Speciaal – editie september

Voeding voor lichaam en geest

LET OP: de maaltijd is inmiddels volgeboekt, u kunt nog wel reserveren voor het programma.

Van harte welkom! De schenkerij van Nieuw Sion nodigt u uit om elke laatste vrijdagavond van de maand te komen genieten van een speciaal kloosterdiner, waarin ingrediënten uit onze moestuin de hoofdrol spelen. Geniet van een bijzondere kloosteravond, waarop u aan lange tafels* kunt genieten van een heerlijk vegetarisch ‘kloostermaal’ en een boeiende ‘slotgang’. Muziek, lezing of andersoortige presentatie als afsluiting van een ontspannen en inspirerende avond. U kunt het diner en het programma los reserveren, of als combinatie-arrangement.
*Er is ook ruimte om plaats te nemen aan een eigen tafel voor u en/of uw gezelschap.

Proef en geniet mee in de prachtige moestuin van Nieuw Sion
De moestuin van Nieuw Sion is belangrijk voor het klooster; het is een plek van ontmoeting, van ontspannen werken, een plek waar (h)eerlijke groenten en fruit verbouwd worden. Waar we doen waar we in geloven. Het is een plek waar de goedheid van God zichtbaar wordt. Jan Willem neemt u graag mee om hierover te vertellen en u te laten ervaren wat deze tuin zo bijzonder maakt.
Wees welkom!

Programmatijden vrijdag 29 september
Op 29 september starten we het Kloostermaal om 18.30 uur, direct na het getijdengebed van 18.00 uur.
U bent van harte uitgenodigd om bij dat gebedsmoment aanwezig te zijn. Na het diner begint het programma om 20.30 uur. Het programma eindigt voor het nachtgebed van 21.30 uur. U kunt het diner en het programma los reserveren, of als combinatie-arrangement.

Wat zeggen eerdere deelnemers aan Kloostermaal Speciaal?
“Ik heb genoten van de zorg en aandacht waarmee alles werd vormgegeven” (Henk)
“Wat een bijzondere sfeer, die ken ik van geen enkel ‘gewoon’ restaurant” (Marjolein)
“Het eten was top, boven verwachting, had ik stiekem niet verwacht!” (Hester)

Kosten
 • De kosten van het diner zijn € 34,50 (per persoon, excl. drankjes) – LET OP: de maaltijd is inmiddels volgeboekt, u kunt nog wel reserveren voor het programma.
 • De kosten van het programma met Jan-Willem zijn € 10,00.
 • U kunt hieronder reserveren, en op de avond zelf in onze koffieschenkerij afrekenen. NB: mochten de kosten voor u vanwege uw inkomenssituatie een te hoge drempel vormen, dan is een kortingstarief mogelijk. Voel u vrij om hierover contact op te nemen met ons via activiteiten@nieuwsion.nl.
  Praktisch
  • Datum en tijd: 29 september 2023 18:30 uur - 21:15
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij Pro Life: Ben je verzekerd bij zorgverzekeraar Pro Life, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2