Koorvesper

Een vesperdienst is niet zomaar een dienst. Een vesperdienst is een gebed in de avond, een avondgebed. Iedere vierde zondag van de maand is er in de kloosterkerk een koorvesper, met koormuziek uit verschillende tradities. Een koorvesper kenmerkt zich door mooie en goed uitgevoerde muziek, maar is geen concert: altijd is er naast het koor plaats voor samenzang, een psalm, gelezen teksten, stilte en gebed.

Op 26 maart zingt Magna Musica olv Joalien van Houten.

De dienst begint om 18.00 uur, de kerk is open vanaf 17.30 uur. De toegang is vrij, bij de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de gemaakte kosten. Vooraf reserveren is gewenst en kan via deze aanmeldpagina.

Let op: u heeft via het reserveringsformulier de mogelijkheid om te reserveren incl. een Kloostermaaltijd in onze schenkerij, vanaf 17.00 uur.

Praktisch
  • Datum en tijd: 26 maart 2023 18:00 uur - 19:00
  • Entreeprijs:
  • Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2