Open rondleidingen zomerperiode: elke woensdag en zaterdag

Ben je nieuwsgierig naar ons klooster? Naar de gebouwen en al het andere dat zich ‘binnen de muren’ bevindt?
Schrijf je dan in voor een open rondleiding! Tijdens de zomerperiode (van 11 juni t/m 20 augustus) biedt Nieuw Sion extra open rondleidingen aan: meer ruimte en mogelijkheid om het klooster beter te leren kennen!

Wanneer vinden de rondleidingen plaats?

  • Elke woensdag en zaterdag, start om 10.00 uur ‘s ochtends
  • Op zaterdag 25 juni, zaterdag 23 juli en zaterdag 20 augustus zijn er twee rondleidingsmomenten: om 10.00 en 14.00 uur.
  • De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Een van onze kloostergidsen verzorgt de rondleiding.

Het verzamelpunt is op het buitenterras bij de poort. Bij regenweer kun je in de poort wachten.
De rondleiding brengt je op vele onbekende plaatsen in en om het klooster. Een deel van de rondleiding gebeurt in stilte.
De groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers.

Schrijf je in voor een zomerse rondleiding via onderstaand reserveringsformulier van TrueTickets. Na ontvangst van een bevestigingsmail, op het opgegeven e-mailadres, is deelname verzekerd. TrueTickets incasseert de kosten van de rondleiding binnen 2 weken na je registratie.

Is deze rondleiding volgeboekt of ben je benieuwd naar andere data waarop er open rondleidingen plaatsvinden? Klik hier.

Praktisch
  • Datum en tijd: 11 juni 2022 10:00 uur - 20 augustus 2022 11:30
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2