Pasen in de Koffieschenkerij

Met Pasen ben je van harte welkom in de koffieschenkerij van Klooster Nieuw Sion! Kom genieten van een Paasproeverij, een avondmaaltijd (geinspireerd op het aanbod uit onze eigen moestuin) of kom gezellig paaseieren zoeken!

Onze chef-kok Tessa heeft voor de paasdagen een kleurrijke Paasproeverij ontwikkeld: geniet van een heerlijke paasplank met hartige en zoete lekkernijen, aangevuld met bijvoorbeeld gedroogde thee van kruiden uit de eigen kloostertuin.

 • Tijd: 12.30-15.30 uur, op zowel Eerste als Tweede Paasdag – NB: het kan zijn dat bepaalde tijdstippen inmiddels volgeboekt zijn, zie de beschikbare tijdstippen in het formulier.
 • Prijs per persoon: €22,50 (excl. dranken).

Daarnaast ben je op Eerste Paasdag en Tweede Paasdag welkom om aan het eind van de middag aan te schuiven voor een Avondmaaltijd, om 17.00 uur. Een heerlijk hoofdgerecht met de eerste lentegroentes uit onze eigen moestuin!

 • Tijd: 17.00-17.55 uur, op zowel Eerste als Tweede Paasdag
 • Prijs per persoon: €19,50 (excl. drankjes).

Paasbrunch

Onze koffieschenkerij is op beide Paasdagen geopend van 10.00-18.00 uur. Kom genieten van de rust en verstilde sfeer van het klooster en combineer je bezoek met een heerlijke wandeling over landgoed De Kranenkamp, direct grenzend aan Nieuw Sion!

Paaseieren zoeken
Op Eerste Paasdag is het tussen 15.00-16.00 uur voor kinderen mogelijk om paaseieren te zoeken. Welkom!

Reserveren
Reserveren voor de Paasproeverij of voor de avondmaaltijd met pasen kan via onderstaand formulier of via reserveringen@nieuwsion.nl.
  TIP: wil je langer de tijd nemen om toe te leven naar Pasen op het klooster? Vanaf Witte Donderdag t/m Eerste Paasdag kun je deelnemen aan onze jaarlijkse Paasretraite. Meer informatie & reserveren kan via deze pagina.

  Praktisch
  • Datum en tijd: 31 maart 2024 10:00 uur - 1 april 2024 18:00
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , Diepenveen Nederland

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2