Lees verder

Retraite Wandel van je hoofd naar je hart

strong>Wandel van je hoofd naar je hart
Vaak ‘wonen’ we in ons hoofd. Terwijl je hart en lijf hun eigen wijsheid hebben. Hoe zou het zijn daar meer naar te luisteren? Benieuwd wat je hart je te vertellen heeft? Wil je weten wat werkelijk belangrijk voor je is op dit moment?

Voor wie?
Deze mini retraite is voor jou, als je een volgende stap wilt zetten op jouw pad. Als je het verlangen van je hart wilt verdiepen en je zielsverlangen verder vorm wilt geven. Als je dat wilt combineren met een verblijf in een klooster in de bossen buiten Deventer, ben je van harte welkom. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn.

Wat doen we?
De basis van het programma is de positieve psychologie. In een waarderend onderzoek ga je op zoek gaat naar wat werkelijk belangrijk voor je is, zodat je waarde(n)volle keuzes kunt maken, obstakels overwinnen en met voldoende zelfcompassie in actie komen.

Waar, wanneer en hoeveel?
Maandagmorgen 18 november a.s. vanaf 09:00 uur inloop. Dinsdagmiddag  rond 17:00 uur sluiten we af. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. De kosten voor deze twee dagen bedragen € 295 inclusief programma, verblijf en maaltijden.

Meer informatie
Meer informatie over deze retraite is te vinden op www.ikfloreer.nu Aanmelden kan door een mail te sturen naar anne-marie@ikfloreer.nuof je loopt even binnen bij de Wandelwinkel op het Bergkerkplein in Deventer.

Locatie: Nieuw Sion
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen

Je kunt voor dit evenement niet online reserveren.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2