Retraitedag ‘Ondernemen vanuit christelijke inspiratie’

Ben je ondernemer en wil je graag vormgeven aan je bedrijf vanuit christelijke inspiratie? Dan ben je van harte welkom op deze retraitedag op Klooster Nieuw Sion!

De kern van dit programma
Vanuit een combinatie van christelijke meditaties en gezamenlijke sessies gaan we samen ontdekken wat je diepere drijfveren zijn. Daarnaast heb je de ruimte om na te denken over het ‘waarom’ achter jouw bedrijf en/of werk en wat dat betekent voor je bedrijf. Tijdens deze dag zoeken we rust en inspiratie bij elkaar en bij God.

Het is ook een dag waarbij we als christelijke ondernemers dieper in verbinding kunnen zijn met onszelf, met elkaar en met God. Mede door de prachtige plek waar de retraite wordt gehouden: Klooster Nieuw Sion.

Aanmelden voor deze retraitedag

Over de begeleiders
Lisa Pieplenbosch is sinds 2019 ondernemer en runt samen met haar man een bedrijf waarin zij ondernemers coachen op het gebied van marketing en hen helpen dicht bij hun (oorspronkelijke) vonk te blijven.

Greethe Hanekamp (Instagram: het ademhuis) heeft een opleiding gevolgd over christelijke meditatie en het leiden van deze meditaties. Tijdens deze dag zullen de meditaties betrekking hebben op God, jezelf en je onderneming. Greethe is tevens Tikva instructrice.

Programma
Het ochtendprogramma bestaat uit ontvangst met koffie/thee en een taartje, een woord van welkom, een schrijfmeditatie en vervolgens is er ruimte voor gezamenlijke verdieping. Hierna is er de keuze om naar de kloosterkerk te gaan voor de stille meditatie (12.00 uur) of om naar de kloostertuin te gaan voor een moment van rust. Om 12:30 uur lunchen we in de koffieschenkerij van het klooster. Je kunt ervoor kiezen om bij de groep te zitten tijdens de lunch, maar er is ook ruimte om de lunch op jezelf te nuttigen.

Na de lunch gaan we met elkaar richting het labyrint om te ervaren wat het met je doet deze te lopen (je krijgt hierbij een opdracht mee). Hierna is er een moment van koffie en thee met daarbij een stuk fruit om vervolgens met elkaar in gesprek te gaan over hetgeen je hebt ervaren tijdens het lopen van het labyrint en naar aanleiding hiervan verdere verdieping op te zoeken met elkaar. Nadat we dat met elkaar hebben gedaan sluiten we deze retraitedag met elkaar af.

Aanmelden voor deze retraitedag

Praktisch
  • Datum en tijd: 12 oktober 2024 10:00 uur - 16:00
  • Entreeprijs: Retraite: € 125,- (optioneel, kloostermaaltijd: € 19,50)
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , Diepenveen Nederland

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2