Lees verder

Retraitedag Stilte Beleven

Je kent ze vast wel die uitspraken:

‘Stilte is niet leeg, het is vol antwoorden’,

‘Gratis en toch kostbaar; puur genieten als je het vindt… Stilte’

‘Stilte heeft een helende werking’.

Het klinkt zo mooi en aantrekkelijk, maar hoe dan? De stilte kan onrust geven en confronterend zijn, waardoor je er misschien bij weg wil. Maar de stilte is ook geen doel op zich, het is een middel. Door de ruis te reduceren kun je bewuster waarnemen; sta eens stil bij wat je dan hoort, wat je ziet en wat je voelt.

Neem een dag voor jezelf waarin je écht even afstand kunt nemen van alle drukte, dagelijkse beslommeringen en overdaad aan prikkels. Door de setting van het klooster is de overgang naar stilte bijna vanzelfsprekend en is de eerste stap al gezet naar het beleven van die stilte. Deze dag gaan we samen ontdekken wat stilte is en ervaren hoe die kan helpen om (weer) verbinding te krijgen met jezelf, de ander, God en de natuur. Kom dus naar klooster Nieuw Sion en beleef de stilte!

Op maandag 5 juli ben je van harte welkom op onze retraitedag Stilte beleven op Klooster Nieuw Sion. We beginnen om 09:00 uur en eindigen rond 17:00 uur.

Kosten: € 85,= p.p. inclusief koffie, thee en lunch.

Deelnemen

Komt de maandag niet uit, maar wilt u wel met een groep op retraite bij Klooster Nieuw Sion, neem dan contact met ons op via acticviteiten@nieuwsion.nl om te overleggen wat mogelijk is.

Locatie: Nieuw Sion
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2