Rondleiding in de binnentuin

Onder leiding van labyrintcoach John Musterd en fervent planteneter Arie Bakker worden je de geheimen van de besloten binnentuin van Klooster Nieuw Sion onthuld.

Vrijwilliger Arie Bakker is als vrijwilliger actief op Nieuw Sion, en dan vooral in de westelijke binnentuin van het klooster, ook wel de labyrinttuin genoemd. Hij heeft er een inheemse eetbare plantentuin aangelegd, die hij ook onderhoudt. Tijdens de rondleiding deelt hij zijn passie voor de Nederlandse plantenweelde en laat hij je proeven van de aanwezige inheemse eetbare planten.

John Musterd werkt als coach en trainer al jaren met het labyrint, en kan je tijdens deze rondleiding alle ins en outs erover vertellen. Met het lopen van een labyrint, breng je in kaart wat jouw kwaliteiten zijn en ervaar je hoe die optimaal te gebruiken in je dagelijks leven. Het labyrint speelt de hoofdrol tijdens de Driedaagse Labyrint-retraite die op Nieuw Sion wordt gegeven.

Praktisch
  • Datum en tijd: 17 juli 2022 14:00 uur - 15:15
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2