Rondleidingen Open Monumentendagen

Op zaterdag 9 en zondag 10 september is het Open Monumentendag en kunt u op Klooster Nieuw Sion deelnemen aan één van de geplande rondleidingsmomenten, waarvoor u zich op deze pagina kunt aanmelden. Daarnaast is de kloostertuin, de kloosterkerk, het kerkhof en onze museumgang vrij te bezichtigen. Van harte welkom!

Het thema ‘Levend erfgoed’ van deze editie van de Open Monumentendagen staat ook tijdens de rondleidingen centraal, op diverse plekken staat onze kloostergids stil bij de vraag hoe de gemeenschappen van Nieuw Sion op een eigentijdse manier vorm geven aan ‘ora et labora’, zoals dit jarenlang door de monniken van Abdij Sion op deze plek werd ingevuld. Voor of na uw bezoek bent u van harte welkom in onze koffieschenkerij voor huisgemaakt gebak of een heerlijke kloosterlunch.

Praktisch
  • Datum en tijd: 9 september 2023 10:00 uur - 10 september 2023 17:00
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , Diepenveen Nederland

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2