Rondleidingen Open Monumentendagen

Op zaterdag 10 en zondag 11 september is het Open Monumentendag en kunt u op Klooster Nieuw Sion deelnemen aan één van de geplande rondleidingsmomenten, waarvoor u zich op deze pagina kunt aanmelden. Daarnaast is de kloostertuin, de kloosterkerk, het kerkhof en onze museumgang vrij te bezichtigen. Ook kunt u genieten van een tijdelijke buiten-expositie van 40 foto’s van Klooster Nieuw Sion, gemaakt door 25 fotografen van Deventer Fotokring. Van harte welkom!

Het thema ‘duurzaamheid’ van de Open Monumentendagen staat ook tijdens de rondleidingen centraal, op 8 plekken staat de kloostergids stil bij hoe de monniken van Abdij Sion en de huidige gemeenschappen van Nieuw Sion duurzaamheid vorm gaven en geven in het dagelijks leven én werken op het klooster.

Praktisch
  • Datum en tijd: 10 september 2022 09:30 uur - 11 september 2022 15:15
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , Diepenveen Nederland

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2