Workshop Tikva

Tikva is het Hebreeuwse woord voor ‘hoop’, ‘verwachting’ en ‘geloof.’

Tikva is een vorm van bewegen en een ontspanningsmethode. De bewegingen zijn eenvoudig en effectief. Ze vergroten de mobiliteit, zorgen voor een verbeterde ademhaling en een verhoogde bloedcirculatie. De bloedcirculatie stimuleert de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Tijdens de les klinkt er rustgevende muziek en worden er liefdevolle en hoopgevende woorden uit de Bijbel gesproken.

Tikva is gebaseerd op christelijke waarden. Wat je tijdens de les nodig hebt is een matje, een dekentje en als je het fijn vindt ook een kussentje (graag zelf meenemen). We doen de les op blote voeten of op sokken, als je dat onprettig vindt is het ook mogelijk je schoenen aan te houden.

Deze workshop wordt op zaterdag 23 juli (19.30-20.15 uur) voor het eerst georganiseerd op Nieuw Sion, voel je dus van harte welkom om kennis te maken met Tikva! Mogelijk wordt Tikva na de zomer vaker op het klooster gegeven.

Workshopleider Greethe Hanekamp
Greethe Hanekamp is sinds begin 2022 Tikva-instructrice vanuit haar fascinatie voor de verbinding tussen geest, ziel en lichaam die centraal staat bij Tikva.

Meer weten over Tikva?
Lees meer over Tikva op https://nextmovesport.nl/sportnetwerken/health-fitness/tikva/ of https://www.eo.nl/artikel/tikva-een-vorm-van-bewegen-en-ontspannen-bij-god-1

Gratis deelname met vrije gift
Deelname is gratis, reserveren via het formulier onderaan deze pagina is gewenst. Tijdens je reservering of op de dag zelf heb je de mogelijkheid om een vrije gift te doen.

Praktisch
  • Datum en tijd: 23 juli 2022 19:30 uur - 20:15
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , Diepenveen Nederland

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2