Lees verder

Gastenverblijf

Op de bovenverdieping van ons gastenhuis liggen veertien eenvoudige logeerkamers. De kamers beschikken over een bed, een kast, een bureau met stoel, en een wastafel. Tevens kunnen gasten gebruik maken van wifi. Badkamers en toiletten zijn op de gang. Aan de oostkant zien de kamers uit op de gastentuin, aan de westkant op de weilanden achter de abdij. Het is goed om te weten dat het gastenhuis niet beschikt over een lift.

                    

 

   

  

 

Kluizen

Naast de gastenkamers biedt klooster Nieuw Sion de mogelijkheid om te overnachten in een gastenkluis.

De gastenkluis Omega, met uitzicht op de achtertuin van het klooster, is een kleine woonruimte die het best getypeerd kunnen worden als ‘mini-appartement’. Kluizen werden door de broeders van Sion gebouwd in de voormalige werkhuizen van het klooster en hebben nog niets van hun monastieke karakter verloren.

Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. De vertrekken stralen een stille eenvoud uit. Een zithoek met sober meubilair, een modern keukenblok met magnetron-oven, bed en badkamer. In deze gastenkluizen is wifi beschikbaar. Deze voormalige gastenkluizen zijn in al hun eenvoud uiterst geschikte plaatsen om tot jezelf te komen voor korte of langere tijd en maakt het tot plekken waar het mogelijk is om geconcentreerd te kunnen werken.

       

 

Gastenverblijf Klooster Nieuw Sion tijdens de zomermaanden

Ons gastenverblijf maakt in de maanden juli en augustus onderdeel uit van ons totaal aanbod van zomerse gastvrijheid in stilte en rust. Dit betekent dat u in deze 2 maanden een kamer kunt boeken waarbij de catering inbegrepen is. Gedurende deze 2 maanden is er ook een camping waarbij de catering ook inbegrepen is.  In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar, waarbij u ook een lunchpakket kan maken voor tussen de middag en om 19.00 uur staat er een heerlijke eenvoudige warme maaltijd voor u klaar.

Tarieven diner tijdens zomermaanden

Wij hanteren de tarieven zoals vermeld op onze website. Dit betekent dat het verblijf inclusief ontbijt is, voor het avondeten rekenen wij € 11,50 extra per volwassene en voor kinderen van 5 tot 12 € 6.

De afrekening geschiedt bij vertrek per pin.

 

Reserveringsaanvraag

Gasten zijn individueel van harte welkom, maar ook groepsreserveringen tot 14 personen zijn mogelijk. Wilt u verblijven bij Nieuw Sion, neem dan contact op met onze afdeling verhuur via verhuur@nieuwsion.nl of vul onderstaande reserveringsaanvraag in. U ontvangt dan van onze verblijfsafdeling bericht over de mogelijkheden op de door u aangegeven datum.

In het geval van een groepsaanvraag denken wij graag samen met u mee. Op de pagina tarieven 2020 zijn de  tarieven van kamers en gastenkluis te vinden.

 

Velden met een * betreffen verplichte invulvelden.

 

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2