Lees verder

Gastenverblijf reserveren

Logeerkamers

Op de bovenverdieping van ons gastenhuis liggen veertien eenvoudige logeerkamers. De kamers beschikken over een bed, een kast, een bureau met stoel, en een wastafel. Tevens kunnen gasten gebruik maken van wifi. Badkamers en toiletten zijn op de gang. Aan de oostkant zien de kamers uit op de gastentuin, aan de westkant op de weilanden achter de abdij. Het is goed om te weten dat het gastenhuis niet beschikt over een lift.

                    

 

   

  

reserveer een 1-persoonskamer >

reserveer een 2-persoonskamer >

 

 

Gastenkluizen

Naast de gastenkamers biedt klooster Nieuw Sion de mogelijkheid om te overnachten in een gastenkluis.

De gastenkluis Omega, met uitzicht op de achtertuin van het klooster, is een kleine woonruimte die het best getypeerd kunnen worden als ‘mini-appartement’. Kluizen werden door de broeders van Sion gebouwd in de voormalige werkhuizen van het klooster en hebben nog niets van hun monastieke karakter verloren.

Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. De vertrekken stralen een stille eenvoud uit. Een zithoek met sober meubilair, een modern keukenblok met magnetron-oven, bed en badkamer. In deze gastenkluizen is wifi beschikbaar. Deze voormalige gastenkluizen zijn in al hun eenvoud uiterst geschikte plaatsen om tot jezelf te komen voor korte of langere tijd en maakt het tot plekken waar het mogelijk is om geconcentreerd te kunnen werken. De Omegakluis is te boeken vanaf 2 nachten.

       

reserveer de Omegakluis >

 

Heeft u vragen?

Gasten zijn individueel van harte welkom, maar ook groepsreserveringen tot 14 personen zijn mogelijk. Heeft u eerst vragen over het verblijven bij Nieuw Sion, neem dan contact op met onze afdeling verhuur via verhuur@nieuwsion.nl

In het geval van een groepsaanvraag denken wij graag samen met u mee. Op de pagina tarieven 2021 zijn de tarieven van kamers en gastenkluis te vinden.

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2