Lees verder

Gastenkluizen Alfa & Omega

De twee gastenkluizen, met uitzicht op de achtertuin van het klooster, zijn kleine woonruimtes die het best getypeerd kunnen worden als ‘mini-appartement’. Ze werden door de broeders van Sion gebouwd in de voormalige werkhuizen van het klooster en hebben nog niets van hun monastieke karakter verloren.


Stijlvolle eenvoud

Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig, maar zonder overdaad. De vertrekken stralen een stille eenvoud uit. Een zithoek met sober meubilair, een modern keukenblok met magnetron-oven, bed, badkamer en tafel met stoelen zijn uiteraard aanwezig. De afwasmachine en televisie lieten we weg. Een bewuste keus, om het je mogelijk te maken de wereld buiten te sluiten en de stilte in te gaan. Deze voormalige gastenkluizen zijn in al hun eenvoud uiterst geschikte plaatsen om tot jezelf te komen voor korte of langere tijd.

Er is ook wifi in de gastenkluizen. Niet echt logisch, voor wie de stilte zoekt. Maar het maakt deze ruimtes wel tot plekken waar je goed kunt werken in de afzondering. Uitzetten kan trouwens ook.

Voor reserveringen en vragen neem je contact op met de afdeling verblijf.
Je kunt ook onze info & tarieven bekijken (ook voor de foto’s!)

 

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2