Lees verder

Kloosterfestival Winter Xperience 26-28 december 2020

b>De Kloosterfestival Winter Xperience, vanaf zaterdagavond 26 december, is het ‘rustige’ zusje van het Kloosterfestival dat in het hartje van de zomer wordt gehouden. In de donkerste dagen van het jaar is Klooster Nieuw Sion een huis vol warmte en gezelligheid, een oase van rust. Neem even de tijd om stil te staan bij het jaar dat achter je ligt, en bij het jaar dat voor je ligt. Laat je ondertussen verrassen en inspireren door optredens en workshops, op het ritme van vier getijdengebeden per dag, met serene zang in de sfeervolle Kloosterkerk.

En zit je even met een kloosterbiertje, een glas fris, een heerlijke bak thee of een goede kop koffie in de Kloosterkroeg, dan zijn er monniken en kloosterzusters uit verschillende kloosters om een praatje mee te maken (je hebt ze trouwens waarschijnlijk al leren kennen tijdens hun workshops), en ook met de mensen die op Klooster Nieuw Sion een toegewijd leven leiden, kun je inspirerende gesprekken voeren.

Sleep-in-concert
Een hoogtepunt, elk Kloosterfestival opnieuw, is het Sleep-in-koor-concert. De Kloosterkerk in kaarslicht, jij op je matje in je slaapzak, en de voortreffelijke klanken van een koor dat je volledig tot rust speelt op de plek waar al decennia lang door monniken en klooseterlingen wordt zongen. Een bezoekersreactie: ‘Ik wist niet dat een orgel een écht instrument was! Wauw, wat was dit vet. En lekker’.

Het Kloosterfestival. Gelijk als je binnenkomt, raakt je hoofd leeg. En als je weggaat, zit je hoofd weer vol. Gevuld met inspiratie.

Wil je meer informatie over het programma en/of aanmelden? Klik dan hier https://www.truetickets.nl/e/14265

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2