Kloostermaaltijden koffieschenkerij

Sluit je dag af met een heerlijke vegetarische avondmaaltijd in de koffieschenkerij! Van woensdag t/m zondagavond, om 17.00 uur, serveert onze kok een hoofdgerecht met verse ingrediënten uit onze eigen moestuin. Aansluitend ben je van harte welkom in de kloosterkerk voor het avondgebed (18.00 uur), om je (werk)dag met een moment van rust en bezinning af te sluiten. En als ‘toetje’ blijven we elke laatste vrijdag van de maand uitpakken met ons Kloostermaal speciaal. Welkom!

Wie als gast ons gastenhuis bezocht, kon al elke avond genieten van de kookkunsten van onze koks én de smaken van onze moestuin. Omdat we zoveel enthousiaste reacties krijgen op die maaltijden én ons Kloostermaal speciaal, hebben we besloten om de avondmaaltijden op alle openingsdagen van de schenkerij aan te gaan bieden.

Praktische informatie

 • Wanneer: elke woensdag t/m zondag, tussen 17.00-17.55 uur. We serveren de maaltijden om 17.00 uur uit, dus goed om tijdig aanwezig te zijn! Onze schenkerij sluit om 18.00 uur.
 • Reserveren? Graag! Dit kan via onderstaand reserveringsformulier of een e-mail naar reserveringen@nieuwsion.nl tot uiterlijk 24 uur van tevoren.
 • Prijs: de kloostermaaltijd kost €19,50, excl. dranken. U kunt ter plekke afrekenen in onze koffieschenkerij.
 • Avondgebed: om 17.50 uur beginnen de klokken van de kloosterkerk te luiden voor het avondgebed, dat om 18.00 uur begint. U bent daarbij van harte welkom!

Kloostermaal speciaal
Elke laatste vrijdagavond van de maand pakken we extra uit met een heerlijk, vegetarisch kloostermaal in 3 gangen van onze chef-kok Tessa én als afsluiting een mooi, inhoudelijk programma, zoals een lezing of mini-concert. Aanvang steeds om 18.30 uur, na het avondgebed. Meer weten of reserveren? Kijk op de informatiepagina voor de aankomende edities van het Kloostermaal speciaal. Wees er snel bij, want eerdere Kloosterdiners waren volledig uitverkocht!

Adventsdiner voor Vrienden
Voor Vrienden van Nieuw Sion wordt op vrijdag 13 december een speciaal Adventsdiner georganiseerd. Prijs per persoon voor het 3-gangen diner is €34,50 (exclusief dranken). Reserveren voor dit diner kan via onderstaand formulier, vermeld in het opmerkingenveld Vriendendiner Advent.

Bezoekersreacties:

 • “Wat een bijzondere sfeer, die ken ik van geen enkel ‘gewoon’ restaurant” (Marjolein)
 • “Het eten was top, boven verwachting, had ik stiekem niet verwacht!” (Hester)
 • “Wat een heerlijke maaltijden, en zo gaaf dat er uit de eigen tuin wordt gekookt” (Maarten)

Reserveringsformulier avondmaaltijden (muv Kloostermaal speciaal)
  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2