Lees verder

Gastenhuis – logeren

Op de bovenverdieping van ons gastenhuis liggen veertien eenvoudige logeerkamers. De kamers beschikken over een bed, een kast, een bureau met stoel, en een wastafel. En wifi. Badkamers en toiletten zijn op de gang. Aan de oostkant zien de kamers uit op de gastentuin, aan de westkant op de weilanden achter de abdij. Het gastenhuis wordt alleen verhuurd aan groepen van minimaal acht personen, voor € 45,- per etmaal per persoon.

Praktisch: als je logeert in ons gastenhuis neem je je eigen lakens en handdoeken mee. Groepen koken zelf, al dan niet samen met de andere gasten. Bij vertrek maak je je eigen kamer schoon.

Logees kiezen in eerste instantie voor zichzelf. Jullie hebben de gelegenheid om op eigen wijze invulling te geven aan dagen zonder alle gewone verplichtingen. We vinden het wel fijn als jullie meebidden in ons getijdengebed op woensdag en vrijdag.

Stilte..

Om de sfeer van rust en stilte te bewaren, is het is niet mogelijk kamers te reserveren als uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving.

Kamers reserveren? Hier vind je alle informatie over tarieven en mogelijkheden
Om direct te huren, mail je met onze afdeling verblijf.

 

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2