Lees verder

Gastenhuis – vergaderen (en meer)

Het gastenhuis van Nieuw Sion biedt een unieke vergaderplek, waar je in een sfeer van stilte tot heel andere besprekingen komt dan op kantoor. Of waar je in besloten sfeer een retraite kunt geven. Een overzicht van de mogelijkheden van de begane grond van het gastenhuis.

Indeling

Het gastenhuis is hoog, licht en heeft met zijn brede, karakteristieke terrazzo gang een klassieke sfeer. Er liggen drie grote kamers en er zijn twee keukens, een ruime garderobe en twee toiletblokken met in totaal drie toiletten. Via een oude doorgang loop je vanuit de gang van het gastenhuis naar de kapelzaal. Via twee trappen bereik je de bovenverdieping, waar de veertien gastenkamers liggen. Gebruikers van het gastenhuis verzorgen hun eigen maaltijden en laten de keukens schoon achter.

De unieke combinatie van gastvrije huis- en/of vergaderkamers, eetkeukens en de belendende zaal, maakt de begane grond van het gastenhuis uitermate geschikt voor vergaderingen en kleine congressen en seminars, voor groepen van acht tot zestig personen. En voor wie ruimte zoekt voor het aanbieden van retraites is er geen mooiere plek te vinden in de regio. Het is zelfs mogelijk om, in geval van meerdaagse activiteiten, het gehele gastenhuis te huren, zodat iedereen boven een eigen slaapkamer heeft.

Mogelijkheden van het gastenhuis

Er zijn verschillende opties voor onze huurders.

  • De vergaderkamer huren, met gebruik van keuken
  • De vergaderkamer en de kapelzaal huren, met gebruik van keuken
  • De gehele begane grond huren: alle kamers, keukens en de kapelzaal
  • Het gehele gastenhuis huren voor een groepsverblijf: zie hierboven, plus de logeerkamers

Klik hier voor de foto’s en de zakelijke info over verblijf en tarieven
Neem contact met ons op voor de informatie over cateringmogelijkheden en verhuur van kamers op de begane grond.

 

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2