Word Vriend van Klooster Nieuw Sion

Op Klooster Nieuw Sion kom je dichterbij God, dichterbij jezelf, dichterbij de ander en dichterbij de natuur. De stilte en rust die dit bewerkstelligen zijn in het leven van alle dag een groot goed. Plekken als Nieuw Sion hopen we daarom samen te koesteren. Door hier samen te bidden, door schoon te maken, door een cappuccino in te schenken, door programma’s te organiseren, door een thuis te bieden voor jongeren en vooral door beschikbaar te zijn. Nieuw Sion bestaat bij de gratie van mensen zoals jij die hun tijd en/of geld inzetten voor deze oase van rust in Nederland. 

Doe jij mee?

Je bijdrage wordt momenteel besteed aan verduurzaming, ruimte bieden in onze programma’s aan mensen die het niet kunnen betalen en het realiseren van woonruimte voor leden van de woongemeenschap die het klooster  bezielen en het gebed dragen.

Word Vriend van Klooster Nieuw Sion en steun ons met een jaarlijkse bijdrage van €50.

Aanmeldformulier


  Goed om te weten

  • Vragen omtrent het Vriend worden van Nieuw Sion? Mail naar vrienden@nieuwsion.nl.
  • De bijdrage wordt jaarlijks, tot wederopzegging, automatisch afgeschreven door Stichting Nieuw Sion. De eerste afschrijving vindt plaats aan het eind van de eerstvolgende maand na inschrijving.
  • Voor Vrienden van Nieuw Sion wordt jaarlijks een bijeenkomst georganiseerd op het klooster, waarin je wordt bijgepraat over actuele ontwikkelingen op het klooster.
  • Naast deze bijeenkomst ontvang je als Vriend automatisch onze nieuwsbrief, die ca. 10x per jaar wordt verstuurd, met informatie over actuele ontwikkelingen op Nieuw Sion.
  • Als welkomstcadeau bieden we je een gratis welkomstdrankje aan in onze koffieschenkerij, bij je volgende bezoek aan het klooster.
  • Je lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd, tot wederopzegging.
  • Als je Nieuw Sion niet langer wilt of kunt steunen kun je opzeggen via een mail aan vrienden@nieuwsion.nl. Na ontvangst van je bericht wordt de automatische incasso stopgezet. Reeds afgeschreven bijdragen ontvang je niet retour. Van de opzegging ontvang je van ons altijd een bevestiging per e-mail.

  Achtergrondinformatie

  In de afgelopen jaren is er veel tijd, geld en moeite gestoken in de realisatie van onze idealen. Het kloostercomplex heeft een metamorfose ondergaan en wordt nu bewoond door een kleine woongemeenschap die samen bidt en werkt. Dat trekt velen aan die op zoek zijn naar verstilling, inspiratie en zinvol werk en zich net als u betrokken voelen bij de missie van Nieuw Sion. Juist die belangstelling en betrokkenheid moedigt ons aan om door te gaan.

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2