Lees verder

Muziekprogramma Klooster Experience 2021

’s Avonds komen we samen onder de tarp voor fijne muziek en gezelligheid met een kloosterbiertje. We zijn volop bezig om er weer een inspirerend programma van te maken. Houd de website in de gaten voor updates.

Reisgenoten – donderdagavond

Reisgenoten

De band Reisgenoten schrijft hedendaagse pelgrimsliederen voor godzoekers die onderweg zijn. Niemand van ons is al gearriveerd als het gaat om onze geloofsreis en de band zoekt naar een taal en muziek die daarbij aansluit.

Ze schrijven liederen over de spanning tussen o.a. twijfel en geloven, eenzaamheid en gemeenschap, het tijdelijke en het eeuwige.

Roelof Flierman – zaterdagavond 

In een vorig leven als wetenschapper/onderzoeker zette Roelof de techniek in om het menselijk lichaam diens geheimen te laten prijsgeven, maar als synthesist/minimalist laat hij nu de techniek meer haar eigen weg gaan om de raadselen van geluid bloot te leggen. Vanuit zijn liefde voor onderzoek en muziek, creëert hij met zijn synthesizers, laag voor laag, een nieuw universum vol kleuren en klanken – laat je meenemen op zijn modulaire geluidsgolven uit zijn draagbaar laboratorium. www.roeloff.com

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2