Verblijven

Ons klooster is een plek om thuis te komen. Rust en stilte speelt hier een belangrijke rol. Mensen logeren bij ons om even tot rust te komen, op retraite zijn, om een tijd van verstilling of bezinning te hebben, in alle rust te werken of te studeren of om het (gebeds)ritme van het klooster te ervaren. Of omdat het eigen hart vaak pas te horen is als het wat langer stil is. Verbinden met de natuur om ons heen kan goed in de prachtige bosrijke omgeving van het klooster. Voel je welkom in Klooster Nieuw Sion!

Let op:

  • Wil je reserveren, maar is er geen beschikbaarheid? Regelmatig komen er op een later moment nog kamers vrij. We bieden je daarom de mogelijkheid aan je in te schrijven voor een wachtlijst. Meer informatie.
  • NB: vanaf zondag 8 september is het niet mogelijk om van zondag op maandag op Nieuw Sion te overnachten. De kloostergemeenschap hanteert dan, voor het behoud van eigen rust en ruimte, een gastenvrije nacht.

 

Zoek & Boek Direct

 

 

 

Recensies van gasten

Gasten waarderen hun bezoek aan Klooster Nieuw Sion gemiddeld met een 8.5:

“Ik heb ontzettend genoten van mijn verblijf. De rust en de sfeer van het klooster zijn heel fijn om te verblijven.”

“Een mooie plek om tot rust te komen. De kluis was prima qua voorzieningen en op het nabijgelegen landgoed is het heerlijk wandelen.”

“Wat een héérlijke plek om even tot rust te komen, om stil te zijn en je eigen retraite in te vullen. Gastvrij, schoon en een fijn bed. Genoten van de diensten en de omgeving. Een aanrader, ik ga zeker nog een keer terug.”

“Ik had niet gedacht dat de stilte me zo goed zou doen. Het is gewoon een hele fijne plek om te zijn.”

Huren van diverse kloosterruimtes

Naast het gastenverblijf biedt Nieuw Sion verschillende kloosterruimten aan die gebruikt kunnen worden voor bezinningsdagen, bijeenkomsten en concerten.

Gastvrijheid

De poorten van klooster Nieuw Sion staan altijd open voor gasten, van alle geloofsstromingen of juist zonder een religieuze achtergrond, die de leefregels van rust en stilte binnen ons klooster respecteren. Voel je welkom om als gast te proeven van het dagelijks ritme van het kloosterleven en waar mogelijk deel te nemen aan de dagelijkse getijdengebeden / stiltemeditaties in onze Kloosterkerk.

Vragen?

  • Wil je reserveren voor het gastenhuis of voor de kluis, en heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op via verhuur@nieuwsion.nl.
  • Gasten zijn individueel van harte welkom, maar ook groepsreserveringen tot 14 personen zijn mogelijk. In het geval van een groepsaanvraag denken wij graag met je mee! Neem contact op met verhuur@nieuwsion.nl.
  • Op de Tarieven-pagina zijn de tarieven van kamers, kluis en pipowagen te vinden.

De verbouwing van het gastenhuis is mede mogelijk gemaakt door steun vanuit het ELFPO: ‘Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland’.

     

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2