Wachtlijst gastenhuis en kluizen

Door de grote belangstelling voor overnachten op Klooster Nieuw Sion, zitten ons gastenhuis, onze Omegakluis en Felixkluis regelmatig vol. Tegelijkertijd komt het voor dat gasten die gereserveerd hebben, door omstandigheden hun verblijf moeten verplaatsen naar een later moment. Hierdoor komen er nog regelmatig kamers vrij. Om die reden bieden we je graag de mogelijkheid aan je in te schrijven voor een wachtlijst voor verblijf op Nieuw Sion. 

Hoe kun je je opgeven voor de wachtlijst?

 • Vul je gegevens in via onderstaand formulier. Vergeet niet de gewenste datum/data van je verblijf in te vullen.
 • Komt er een ruimte vrij en hebben we meerdere inschrijvingen voor dezelfde datum/data? Dan kennen we plek toe op basis van volgorde van inschrijving.
 • Uiterlijk 1 week voorafgaand aan de door jou aangegeven datum, ontvang je bericht als er plek is. Krijg je geen bericht van ons? Dan hebben we helaas geen plek.
 • We vragen je binnen 24 uur te reageren op ons bericht over een kamer die is vrijgekomen. Als we geen reactie ontvangen, kan het zijn dat de kamer wordt aangeboden aan een volgende persoon op de wachtlijst.
 • Als er ruimte is ontstaan en je wilt hier definitief gebruik van maken, plaatsen we een reservering voor je op basis van de doorgegeven wensen. Je ontvangt een factuur voor de verblijfskosten.
 • Natuurlijk kun je je aanmelding voor de wachtlijst annuleren. Stuur dan even een mail naar: verhuur@nieuwsion.nl

We hopen je snel te verwelkomen op Klooster Nieuw Sion!

Aanmeldformulier


  Kloosterontbijt (verblijf in gastenhuis en Felixkluis is altijd inclusief ontbijt, keuze alleen van toepassing bij Omegakluis)
  Avondmaaltijd (woensdag t/m zondag, 17.00 uur)

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2