Lees verder

Meewerken

Meewerken op Klooster Nieuw Sion! Iets voor jou? Wordt deel van onze werkgemeenschap en bouw mee aan onze missie om het klooster te behouden als gastvrije plek waar mensen dichter bij zichzelf, de ander, God of de natuur kunnen komen. Lees hieronder meer over onze vacatures voor vrijwilligers.

KENNISMAKINGSOCHTEND: vrijdag 28 januari
Benieuwd wat dat inhoudt: je als vrijwilliger inzetten op Nieuw Sion of wil je meer weten over een specifieke vacature? Welkom op onze kennismakingsochtend op vrijdag 28 januari a.s. Je bent welkom vanaf 10.00 uur in onze koffieschenkerij, we zorgen voor lekkere koffie. Er is ruimte om je vragen te stellen en er wordt iets gedeeld over de werkgemeenschap en onze vrijwilligersvacatures. Aanmelden is fijn en kan via info@nieuwsion.nl.

VACATURES

 • Vacature (vrijwilliger) ‘Handen uit de mouwen op vrijdag’
  Waar het ideaal groot is, zijn er altijd handen te weinig. Daarom hebben we de vrijdagse klusdag.
  Samen werken we aan de instandhouding en groei van Nieuw Sion. We willen een plek zijn voor rust, stilte, bezinning en ontmoeting voor werkers, bewoners en gasten. Vind jij het ook mooi om samen te werken en te bouwen aan een ideaal? Of ben jij gewoon heel handig? Kom dan eens een vrijdag kijken. Een vrijwilliger neemt je graag even op sleeptouw voor een dag. Je kunt je aanmelden via het formulier onder aan deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Keukenhulp’. In onze koffieschenkerij bereiden we tal van gerechten en taarten voor onze schenkerij-bezoekers en groepen die het klooster aandoen. Vind je het leuk om onze chef-kok daarbij te helpen? Kijk voor meer informatie op deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Bierbrouwerij’. Klooster Nieuw Sion brouwt bier! En bouwt aan een eigen brouwerij. Daarbij kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Bekijk de vacatures op deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Koffieschenkerij & gastenhuis’. Voor onze nieuwe koffieschenkerij & ons gastenhuis zoeken we vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Kloosterhulp ontbijt & zalen’. Voor deze nieuwe functie zijn we op zoek naar mensen die volgens een rooster kunnen meewerken. Er wordt een poule van vrijwilligers gevormd. Het werk wordt ingedeeld in periodes van een week, met verblijfsmogelijkheid in het klooster. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Poortwachter’, Voor deze functie is er al een poule van vrijwilligers gevormd, en we zijn op zoek naar extra mensen hiervoor! De poortwachters verwelkomen de bezoekers die via de hoofdpoort binnenkomen, en iedereen kan met vragen bij hen terecht. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Schoonmaker’ We zijn op zoek naar mensen die eens per veertien dagen mee willen helpen bij de schoonmaak in het klooster. Op vrijdagochtend of op vrijdagmiddag meehelpen in een team. Het gaat om alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

We horen het graag wanneer je belangstelling hebt. Je kunt hieronder je gegevens achterlaten.

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2