Lees verder

Meewerken

Waar het ideaal groot is, zijn er altijd handen te weinig. Daarom hebben we de vrijdagse klusdag. Samen werken we aan de instandhouding en groei van Nieuw Sion. We willen een plek zijn voor rust, stilte, bezinning en ontmoeting voor werkers, bewoners en gasten.

Door de groei aan activiteiten zoeken we op allerlei gebieden handjes. Denk aan gastenontvangst, moestuinwerk, rondleiding geven, schilderen en klussen in de verbouw, tuinklussen en schoonmaken.

Vind jij het ook mooi om samen te werken en te bouwen aan een ideaal? Of gewoon heel handig? Kom dan eens een vrijdag kijken. Een vrijwilliger neemt je graag even op sleeptouw voor een dag.

 

Momenteel zijn we ook op zoek naar mensen voor onderstaande specifieke taken:

VACATURE VRIJWILLIGER KOFFIESCHENKERIJ & GASTENHUIS
Vanaf mei 2021 opent onze nieuwe koffieschenkerij. Voor onze koffieschenkerij & het gastenhuis zoeken we vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

VACATURE POORTWACHTERS
Nieuw Sion werkt met een groep vrijwilligers die elke middag van 14.00 tot 17.00 uur bezoekers ontvangen en te woord staan. Graag willen wij deze poule poortwachters uitbreiden.

VACATURE ASSISTENT BEHEERDERS
Tevens zijn we op zoek naar vrijwilligers die als tijdelijke beheerders actief zijn en die gedurende een aantal dagen kosteloos kunnen verblijven in het poorthuis en daarvoor in ruil telefonisch en voor bezoekers aan de poort bereikbaar zijn, gasten voor het gastenverblijf ontvangen en wegwijs maken en nog aantal hand en spandiensten verrichten.

VACATURE SCHOONMAAK
We zijn op zoek naar mensen die een keer per veertien dagen mee willen helpen bij de schoonmaak in het klooster. Op vrijdag ochtend of op vrijdagmiddag meehelpen in een team. Het gaat om alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

We horen het graag wanneer je belangstelling hebt. Je kunt hieronder je gegevens achterlaten.

     

    Nieuwsbrief Nieuw Sion

    Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

    Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2