Meewerken

Meewerken op Klooster Nieuw Sion! Iets voor jou? Wordt deel van onze werkgemeenschap en bouw mee aan onze missie om het klooster te behouden als gastvrije plek waar mensen dichter bij zichzelf, de ander, God of de natuur kunnen komen. Lees hieronder meer over onze vacatures voor betaalde krachten en vrijwilligers.

KENNISMAKINGSOCHTEND VRIJWILLIGERS: vrijdag 27 oktober
Benieuwd wat dat inhoudt: je als vrijwilliger inzetten op Nieuw Sion of wil je meer weten over een specifieke vacature? Welkom op onze kennismakingsochtend op vrijdag 27 oktober a.s. Je bent welkom vanaf 10.00 uur in onze koffieschenkerij, we zorgen voor lekkere koffie. Er is ruimte om je vragen te stellen en er wordt iets gedeeld over de werkgemeenschap en onze vrijwilligersvacatures. Aanmelden is fijn en kan via info@nieuwsion.nl.

VACATURES

 • Voor onze Kloosterfestivals zoeken we momenteel naar een:
 • Voor onze administratie zoeken we momenteel naar een:
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Koffieschenkerij & gastenhuis’
  Voor onze nieuwe koffieschenkerij en ons gastenhuis zoeken we vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Handen uit de mouwen op vrijdag’
  Waar het ideaal groot is, zijn er altijd handen te weinig. Daarom hebben we de vrijdagse klusdag.
  Samen werken we aan de instandhouding en groei van Nieuw Sion. We willen een plek zijn voor rust, stilte, bezinning en ontmoeting voor werkers, bewoners en gasten. Vind jij het ook mooi om samen te werken en te bouwen aan een ideaal? Of ben jij gewoon heel handig? Kom dan eens een vrijdag kijken. Een vrijwilliger neemt je graag even op sleeptouw voor een dag. Je kunt je aanmelden via het formulier onder aan deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Kloosterhulp ontbijt en zalen’
  Lijkt het jou wat om (af en toe) een week op Nieuw Sion te verblijven, ’s ochtends je handen uit de mouwen te steken om gasten een heerlijk ontbijt voor te scholen en te ondersteunen bij de verzorging van groepen? Kijk voor meer informatie op deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Keukenhulp’
  In onze koffieschenkerij bereiden we tal van gerechten en taarten voor onze schenkerijbezoekers en groepen die het klooster aandoen. Vind je het leuk om onze chef-kok daarbij te helpen? Kijk voor meer informatie op deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Bierbrouwerij’
  Klooster Nieuw Sion brouwt bier! En bouwt aan een eigen brouwerij. Daarbij kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Bekijk de vacatures op deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Dagpoortwachter’
  Voor deze functie is er al een poule van vrijwilligers gevormd, en we zijn op zoek naar extra mensen hiervoor! De poortwachters verwelkomen de bezoekers die via de hoofdpoort binnenkomen, en iedereen kan met vragen bij hen terecht. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
 • Vacature (vrijwilliger) ‘Schoonmaker’
  We zijn op zoek naar mensen die eens per veertien dagen mee willen helpen bij de schoonmaak in het klooster. Op vrijdagochtend of op vrijdagmiddag meehelpen in een team. Het gaat om alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

We horen het graag wanneer je belangstelling hebt. Je kunt hieronder je gegevens achterlaten.

  Nieuwsbrief Nieuw Sion

  Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

  Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2