Overnachten in de Felixkluis

Let op: de Felixkluis is vanaf 1 maart 2024 weer te reserveren!

Verscholen in het groen, met een prachtig uitzicht over de weilanden rondom het klooster, kun je nu verblijven in onze Felixkluis: een compleet gerenoveerde pipowagen. Heerlijk op jezelf, in de notenboomgaard, tot rust komen. Deze eenvoudige accommodatie laat zich qua faciliteiten het beste typeren als ‘houten tent’. Toilet en- kookgelegenheid bevinden zich in het kloostercomplex en er is stroom, maar puur om je telefoon op te laden. Een houtkacheltje zorgt ervoor dat je in de wat koudere maanden in de Felixkluis kunt verwarmen. De accomodatie is te boeken vanaf 2 nachten.

Reserveer de Felixkluis

Naam Felixkluis
De naam ‘kluis’ wordt in het monastieke leven gebruikt om een plek aan te duiden waar een religieuze (monnik of non) helemaal op zichzelf woont en verblijft. Een plek om je af te zonderen dus. Onze Felixkluis biedt je die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Door de locatie in onze notenboomgaard, dichtbij het klooster maar toch ook afgezonderd, heb je de mogelijkheid om tot jezelf te komen, te bezinnen, rust te ervaren en ondertussen te genieten van de natuur rondom Nieuw Sion.

Recensies van gasten

Gasten waarderen hun bezoek aan Klooster Nieuw Sion gemiddeld met een 8.5:

“Ik heb ontzettend genoten van mijn verblijf. De rust en de sfeer van het klooster zijn heel fijn om te verblijven.”

“Een mooie plek om tot rust te komen. De kluis was prima qua voorzieningen en op het nabijgelegen landgoed is het heerlijk wandelen.”

“Wat een héérlijke plek om even tot rust te komen, om stil te zijn. Gastvrij, schoon en een fijn bed. Genoten van de diensten en de omgeving. Een aanrader, ik ga zeker nog een keer terug.”

“Ik had niet gedacht dat de stilte me zo goed zou doen. Het is gewoon een hele fijne plek om te zijn.”

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2