Overnachten in de Omegakluis

Naast de gastenkamers biedt Klooster Nieuw Sion de mogelijkheid om te overnachten in een gastenkluis. De Omegakluis, met uitzicht op de achtertuin van het klooster, is een kleine woonruimte die het best getypeerd kan worden als ‘mini-appartement’. De kluis werd door de broeders van Abdij Sion gebouwd in de voormalige werkhuizen van het klooster en heeft nog niets van zijn monastieke karakter verloren. De Omegakluis is te boeken vanaf 2 nachten.

Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Het vertrek straalt een stille eenvoud uit. Een zithoek, een modern keukenblok met magnetron, een bed en een badkamer. De gastenkluis is een uiterst geschikte plaats om tot jezelf te komen voor korte of langere tijd, en waar het mogelijk is om geconcentreerd te werken. In de kluis is gratis WiFi beschikbaar. Bij verblijf in de Omegakluis is er de mogelijkheid tot zelfverzorging, ook kun je ervoor kiezen inclusief ontbijt te reserveren. Uiteraard ben je tijdens je verblijf ook welkom in onze koffieschenkerij voor een lunch of avondmaaltijd (te reserveren bij aankomst, schenkerij open van woensdag t/m zondag).

Reserveer een kluis

Recensies van gasten

Gasten waarderen hun bezoek aan Klooster Nieuw Sion gemiddeld met een 8.5:

“Ik heb ontzettend genoten van mijn verblijf. De rust en de sfeer van het klooster zijn heel fijn om te verblijven.”

“Een mooie plek om tot rust te komen. De kluis was prima qua voorzieningen en op het nabijgelegen landgoed is het heerlijk wandelen.”

“Wat een héérlijke plek om even tot rust te komen, om stil te zijn. Gastvrij, schoon en een fijn bed. Genoten van de diensten en de omgeving. Een aanrader, ik ga zeker nog een keer terug.”

“Ik had niet gedacht dat de stilte me zo goed zou doen. Het is gewoon een hele fijne plek om te zijn.”

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2