Overnachten in het gastenhuis

Op de bovenverdieping van ons gastenhuis liggen veertien gastenkamers, geschikt om één of meerdere nachten te verblijven en te genieten van de rust, de natuur en de inspirerende omgeving van Klooster Nieuw Sion.

NB: van zondag 7 april t/m zondag 7 juli en van zondag 8 september t/m 29 december is overnachten in het gastenhuis van zondag op maandag niet mogelijk. Het klooster hanteert dan een gastenvrije nacht. 

Aan de oostkant zien de kamers uit op de gastentuin, aan de westkant op de weilanden achter de abdij. De kamers, waaronder één 2-persoonskamer, beschikken over een bed, een kast, een bureau met stoel, en een wastafel. Badkamers en toiletten bevinden zich op de gang. Je kunt tijdens je verblijf gratis gebruik maken van WiFi. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer en keuken, waar ‘s ochtends de ingrediënten voor het ontbijt geserveerd worden. Ingrediënten voor koffie/thee tijdens je verblijf zijn inbegrepen.

Voor lunch en avondeten heb je de volgende opties:

  • Reserveer voor het avondeten als je boekt voor het verblijf in het gastenhuis op openingsdagen van onze koffieschenkerij (woensdag t/m zondag). Je kunt ook bij aankomst nog reserveren voor het avondeten. Je mag er ook voor kiezen het avondeten zelf te bereiden, er zijn hiervoor twee keukenruimtes beschikbaar in ons gastenhuis.
  • Voor lunch ben je welkom bent in onze koffieschenkerij, op de genoemde openingsdagen. Je kunt ook bij aankomst aangeven dat je een lunchpakket wilt afnemen of de lunch zelf bereiden.

Reserveer een 1-persoonskamerReserveer een 2-persoonskamer

Recensies van gasten

Gasten waarderen hun bezoek aan Klooster Nieuw Sion gemiddeld met een 8.5:

“Ik heb ontzettend genoten van mijn verblijf. De rust en de sfeer van het klooster zijn heel fijn om te verblijven.”

“Een mooie plek om tot rust te komen. De kluis was prima qua voorzieningen en op het nabijgelegen landgoed is het heerlijk wandelen.”

“Wat een héérlijke plek om even tot rust te komen, om stil te zijn. Gastvrij, schoon en een fijn bed. Genoten van de diensten en de omgeving. Een aanrader, ik ga zeker nog een keer terug.”

“Ik had niet gedacht dat de stilte me zo goed zou doen. Het is gewoon een hele fijne plek om te zijn.”

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2