Assistent-coordinator Koffieschenkerij

Op Klooster Nieuw Sion vinden onze gasten een plek waar ze welkom zijn, waar de deur van de kloosterkerk, ons gastenhuis én onze koffieschenkerij open staat. Een plek waar de bewoners zuinig zijn op iets dat in de moderne samenleving een grote zeldzaamheid geworden is: rust en verstilling, ruimte om adem te halen in een omgeving die door velen als heel bijzonder wordt ervaren. Jaarlijks ontvangen we vele gasten: als bezoeker van ons gastenhuis, als deelnemer aan één van onze retraites of als deelnemer aan een bijeenkomst of evenement op Nieuw Sion.

Onze koffieschenkerij, aan de voorzijde van het klooster, heeft een uniek karakter. Aan de ene kant bruist het als warme ontmoetingsplek, en tegelijkertijd is het de toegangspoort naar de verstilde sfeer van Nieuw Sion. Om mee te helpen dat unieke karakter te behouden zijn wij nu op zoek naar een enthousiaste:

Assistent-coördinator koffieschenkerij (ca. 24 uur)

WAT JE GAAT DOEN

Als assistent-coördinator koffieschenkerij bij Klooster Nieuw Sion maak je deel uit van ons Team Gastvrijheid. Je uitvalsbasis is onze schenkerij waarbij je horecataken afwisselt met coördinerende taken. Hierbij ondersteun je onze coördinator met administratieve taken, het trainen van nieuwe vrijwilligers/medewerkers en maken van het rooster. Je hebt oog voor detail, bent communicatief vaardig en vindt het leuk om mensen te helpen. Daarnaast ben je flexibel, werk je nauwkeurig en netjes en kun je goed omgaan met drukte. Samen met de coordinator stuur je een divers team van medewerkers en vrijwillers aan. Je enthousiasmeert hen, houdt ze betrokken en breidt het team waar nodig uit.

Je wisselt je coördinerende taken af met bediening en koffieschenken achter de koffiemachine. Je moet dus ook secuur zijn in het uitvoeren van administratieve taken.

Klooster Nieuw Sion is een bijzondere locatie waar mensen terecht kunnen voor rust, bezinning en ontmoeting. Als assistent coördinator koffieschenkerij draag je bij aan de gastvrijheid en sfeer van het klooster en heb je een cruciale rol binnen ons team.

JIJ HEBT…

 • Affiniteit met de horeca en/of gastvrijheid
 • Goede communicatieve vaardigheden en ervaring met het aansturen van medewerkers
 • Een klantgerichte instelling
 • Een flexibele en stressbestendige houding
 • Je bent secuur in het uitvoeren van administratieve taken

WAT WIJ BIEDEN:

 • Een afwisselende baan in een unieke omgeving
 • Werken in een enthousiast team van collega’s
 • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Veel ruimte om een nieuwe functie vorm te geven
 • Een functie waarin je de komende jaren met ons bouwt aan een nog sterker team Gastvrijheid.
 • Je werkt ongeveer 24 uur in de (uren in overleg) week, als zzp’er of via payroll-dienstverband

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

Wil je meer informatie over deze functie of direct je interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met Tom ten Klooster (coördinator binnen het team Gastvrijheid), door te mailen naar annemarie@nieuwsion.nl of te bellen naar 06 – 55805355.

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2