CIP kortingsactie

Het gastenhuis van Klooster Nieuw Sion biedt een gastvrije plek om te genieten van de rust en natuur rondom ons klooster. Omdat we merken dat deze coronatijd veel vergt van ons allemaal, biedt Nieuw Sion nu tijdelijk lezers van CIP de mogelijkheid om met 50% korting per nacht (incl. ontbijt, excl. toeristenbelasting) te overnachten in een gastenkamer op het klooster. Normaal gesproken is de overnachtingsprijs 62,50 euro, nu dus slechts 31,25 euro.

Wil je een paar dagen de onrust van deze tijd achter je laten, even bewust onthaasten of op een rustige plek studeren of werken? Of wil je je juist even proeven van het kloosterritme, en tijdens je verblijf deelnemen aan de getijdengebeden? Het kan allemaal: voel je welkom op Nieuw Sion!

Boeken met korting
In onze online boekingsmodule vind je meer informatie over onze gastenkamers en je kunt de beschikbaarheid checken voor de door jou gewenste data.

BOEK HIER JE VERBLIJF OP NIEUW SION  – gebruik kortingscode CIP21

Actieperiode
De kortingsactie geldt voor boeken en verblijven in ons gastenverblijf tot 1 september 2021.

Ons gastenhuis
Op de bovenverdieping van ons gastenhuis liggen veertien eenvoudige logeerkamers, waarvan dertien 1-persoonskamers. De kamers beschikken over 1-persoonsbedden, een kast, een bureau met stoel, en een wastafel. Naast ontbijt zijn beddengoed, handdoek en gebruik van ingrediënten voor koffie en thee inbegrepen.

Coronamaatregelen
Op Klooster Nieuw Sion houden we ons uiteraard aan de huidige coronamaatregelen. Die maakt individueel verblijf (of voor 2 personen vanuit één huishouden) in ons gastenverblijf mogelijk. Daarnaast verhuren we een beperkter aantal kamers, om te grote drukte te voorkomen. Het ontbijt wordt coronaproof aangeboden.

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2