Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rondleiding

2 maart 15:30 - 17:00

Ben je nieuwsgierig naar ons klooster en wil je meer weten over heden en verleden van Nieuw Sion? Schrijf je dan nu in voor onze maandelijkse open rondleiding en kom aan de hand van één van onze ervaren kloostergidsen meer te weten over ons kloostercomplex en onze gemeenschappen. Je ontdekt bijzondere plekken waar anderen niet zomaar kunnen komen, zoals onze monumentale berceau, en je proeft onderweg van het unieke karakter van Nieuw Sion waar ‘ora et labora’ al meer dan 100 jaar samen komen.

Iedere vierde zaterdag van de maand is er een open rondleiding om 13.00 en 15.30 uur. Deze maand is dit op 16 december. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. De opbrengsten van de rondleidingen dragen bij aan het onderhoud van ons kloostercomplex.

Praktische informatie

  • Het verzamelpunt van de rondleidingen is op het buitenterras bij de poort. Bij slecht weer kun je in de poort wachten.
  • Een deel van de rondleiding gebeurt in stilte.
  • De groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers.
  • Inschrijven voor deze rondleiding kan via onderstaand inschrijfformulier van onze ticketpartner TrueTickets.
  • Schrijf je in met kloosterlunch, dan is die voorafgaand aan de rondleiding van 13.00 uur te gebruiken in onze koffieschenkerij, vanaf ca. 12.15 uur. Dit is na de stille meditatie in onze kloosterkerk van 12.00 uur.
  • Schrijf je in met avondmaaltijd, dan is die na afloop van de rondleiding van 15.30 uur te gebruiken in onze koffieschenkerij, dus vanaf ca. 17.00 uur.
  • Voor de lunch, of bijvoorbeeld voor koffie, thee en gebak na afloop van de rondleiding van 13.00 uur, bent u uiteraard ook zonder reservering welkom in onze koffieschenkerij.
  • TrueTickets incasseert de kosten van de rondleiding (en evt. meegereserveerde lunch of diner) binnen 2 weken na je registratie.

Is deze rondleiding volgeboekt of ben je benieuwd naar andere data waarop er open rondleidingen plaatsvinden? Klik hier.

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie: