Kloosterfestival Wintereditie 2023

Wil je jouw kerstvakantie op een bijzondere manier beleven? Kom dan naar het Kloosterfestival Wintereditie 2023.

Van vrijdagmiddag 29 december tot en met zondagmiddag 31 december, nemen we je mee in het ritme van het klooster. De basis is het getijdengebed waarin je mag oefenen met stilte in je leven. In de donkerste dagen van het jaar is Klooster Nieuw Sion een huis vol warmte en gezelligheid, maar ook een oase van stilte.

We nemen tijdens dit festival de tijd om stil te staan bij het jaar dat dan achter je ligt.
Juist in de stilte van de winter groeien onder de grond de wortels en bereiden knoppen zich voor op het nieuwe voorjaar. Hoe werkt dat bij jou?

Ontmoeting, gezelligheid, workshops en muziek, verstilling en vertraging staan centraal tijdens deze unieke winter editie van het Kloosterfestival.
Drie dagen lang leven op het dagelijkse ritme van het getijdengebed. Het credo ’Ora et labora’ laat je kennismaken met het evenwicht van het kloosterleven. Rondom de kachel in de kapschuur genietend van het Sion kloosterbier en live muziek samen met nieuwe en oude vrienden.

🔸 Tijdens dit weekend ontmoet je ook de mensen die op Klooster Nieuw Sion een toegewijd leven leiden. Ze staan altijd open voor je vragen of een gesprek. Dit jaar starten we op 29 december en heten we jullie om 15.00 uur welkom.

Programma
Programmaboekje Kloosterfestival wintereditie 2023

➡️ Wil je niks missen? Volg ons Instagram.

Het Kloosterfestival richt zich op bezoekers in de leeftijd van 19 t/m 39 jaar.

Inschrijven

Praktisch
  • Datum en tijd: 29 december 2023 15:00 uur - 31 december 2023 14:00
  • Entreeprijs: All-in kaart: € 170,- / All-in kaart - student: € 140,- / Dagkaart zaterdag: (incl. 3 maaltijden) € 70,- / Slaapplek meerpersoonskamer: € 26,- / Combi-kaart Winter en Zomer Experience: € 330,- / Combi-kaart Winter en Zomer Experience - student: € 270,-
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , Diepenveen Nederland

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2