Koorvesper

Iedere vierde zondag van de maand wordt er een koorvesper gezongen in de kloosterkerk van Nieuw Sion. Een koorvesper is niet zomaar een dienst, het is een avondgebed uitgevoerd door een koor, met koormuziek uit verschillende tradities. Dit past goed bij het oecumenische karakter van Nieuw Sion. Een koorvesper kenmerkt zich door mooie en goed uitgevoerde muziek, maar is geen concert: altijd is er naast het koor plaats voor samenzang, een psalm, gelezen teksten, stilte en gebed.

Programma 26 mei
Op 26 mei zingt het Heino Vocaal Ensemble. De dirigent is Joan Jonkman en het orgel wordt bespeeld door Henk Linker. Het koor zingt in in de protestantse kerk in Heino, maar komt graag naar Nieuw Sion.

De dienst begint om 18.00 uur, de kerk is open vanaf 17.30 uur. De toegang is gratis, een bijdrage wordt na afloop bij de uitgang gevraagd of kan digitaal gedoneerd worden. Reserveren vooraf is gewenst via onderstaande aanmeldbutton.

Speciaal voor bezoekers van de koorvesper is het mogelijk om voor de vesper van een Kloostermaaltijd (€ 19,50) te genieten in de koffieschenkerij. Deze wordt geserveerd vanaf 17.00 uur. Let op: dit kan alleen als u dit reserveert via het reserveringsformulier!

Praktisch
  • Datum en tijd: 26 mei 2024 18:00 uur - 19:00
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2