Workshop Tikva op Klooster Nieuw Sion

Tikva is het Hebreeuwse woord voor ‘hoop’, ‘verwachting’ en ‘geloof.’

Tikva is een vorm van bewegen en een ontspanningsmethode. De bewegingen zijn eenvoudig en effectief. Ze vergroten de mobiliteit, zorgen voor een verbeterde ademhaling en een verhoogde bloedcirculatie. De bloedcirculatie stimuleert de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Tijdens de les klinkt er rustgevende muziek en worden er liefdevolle en hoopgevende woorden uit de Bijbel gesproken.

Tikva is gebaseerd op christelijke waarden. Wat je tijdens de les nodig hebt is een matje, een dekentje en als je het fijn vindt ook een kussentje (graag zelf meenemen). We doen de les op blote voeten of op sokken, als je dat onprettig vindt is het ook mogelijk je schoenen aan te houden.

Workshopleider Greethe Hanekamp
Greethe Hanekamp is sinds begin 2022 Tikva-instructrice vanuit haar fascinatie voor de verbinding tussen geest, ziel en lichaam die centraal staat bij Tikva. Je kunt je hieronder opgeven, de lessen Tikva duren van 16:00 tot 16:45 uur.

Je hebt de mogelijkheid om je aan te melden voor een Kloostermaaltijd (vegetarisch hoofdgerecht) in onze koffieschenkerij, na afloop. Na de maaltijd ben je ook van harte welkom bij het avondgebed (om 18.00 uur in de Kloosterkerk).

Reserveer hier je entreekaart

Reserveren voor een andere datum kan door op de datum te klikken.

Praktisch
  • Datum en tijd: 9 juni 2024 15:45 uur - 16:30
  • Entreeprijs: € 15,50 (optioneel, kloostermaaltijd na afloop: € 19,50)
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2