Gezocht: stel voor onze koffieschenkerij

Gezocht: Stel dat een eigen horecazaak wil draaien op een klooster!

Ben je met je partner, je hartsvriend/ of -vriendin al een tijdje op zoek naar een plek om samen zinvol en vanuit je hart aan het werk te zijn? Dan is de koffieschenkerij op Klooster Nieuw Sion wellicht dé plek voor jullie om je tanden in te zetten!

Wat we zoeken: 

  • Een stel dat optimistisch, avontuurlijk en oplossingsgericht is
  • Dat veel heeft met kloosters, met verstilling, met zin- en betekenisgeving
  • En: affiniteit en ervaring met horeca en het aansturen van een team

Is het jullie droom om je ambitie met je ideaal te combineren en daarin samen te werken op een unieke plek? En doet de gedachte dat jullie onze koffieschenkerij uit mogen bouwen als gastvrije ontmoetingsplek je hart sneller kloppen? Dan horen wij graag van je! Je hoeft niet op het klooster te komen wonen, het onderzoeken daarvan als optie behoort tot de mogelijkheden.

Stuur een bericht of bel met Marten IJmker (06-5368 83 67) of Jacob Rijlaarsdam (06-1928 58 63) voor meer informatie. Mailen mag ook: marten@nieuwsion.nl of jacob@nieuwsion.nl.

Over Nieuw Sion
Klooster Nieuw Sion, in de bossen bij Diepenveen (vlakbij Deventer) is een plek die volop in ontwikkeling is. Het hart van het klooster wordt gevormd door een gemeenschap van bewoners, enkele betaalde krachten en honderden vrijwilligers die samen vorm geven aan een missie waarin we gastvrij onze poort open zetten voor iedereen die behoefte heeft aan verstilling, rust en ruimte voor bezinning. De dagelijkse getijdengebeden zijn de basis voor het dagritme op Nieuw Sion.

Op Nieuw Sion vinden onze gasten een plek waar ze welkom zijn, waar de deur van de kloosterkerk, ons gastenhuis én onze koffieschenkerij open staat. Een plek waar de bewoners zuinig zijn op iets dat in de moderne samenleving een grote zeldzaamheid geworden is: rust en verstilling, ruimte om adem te halen in een omgeving die door velen als heel bijzonder wordt ervaren. Onze koffieschenkerij is dé plek om te ‘proeven’ van het klooster, van de producten van de moestuin, van eerlijke koffie en thee, huisgemaakt gebak of een lekkere kloosterlunch.

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2