Giften

Als je niet zo handig bent, te ver weg woont of geen fysiek werk kunt doen, maar wel beschikt over geldelijke middelen, overweeg dan eens of je ons financieel wilt steunen. Op die manier draag je jouw steentje bij. Niet alleen aan het behoud van een unieke plek, maar ook aan het voortbestaan van plaatsen van gebed, stilte en contemplatie in ons land. Mee-financieren kan op verschillende manieren. Mailen over dit onderwerp kan via onze penningmeester.

Eenmalig

We zijn blij met elke gift, ook een kleine, ook een eenmalige. Stort je bijdrage op rekeningnummer
NL76 TRIO 0254 7797 43 ten name van Stichting Nieuw Sion.

Je steun is onbetaalbaar. Je kunt je gift aftrekken van de belasting zodra wij de ANBI-status verkregen hebben. De aanvraag daarvoor loopt nog. Houd de site in de gaten, want we melden hier bij de financiële paragraaf wanneer de ANBI-status een feit is.

Maandelijks

Een maandelijkse gift, bijvoorbeeld via een periodieke overschrijving, stelt ons in staat om vooruit te plannen in de werkzaamheden. Als je van plan bent om maandelijks te gaan storten, laat het ons dan weten onze contactpersoon voor financiële zaken, penningmeester Jan Banninga. We kunnen dan op voorhand rekening houden met de ruimte die je ons financieel biedt.

Legaten e.d.

Neem contact op met Jan Banninga als je vragen hebt over legaten of andere soorten van schenkingen. Als jezelf degene bent die ons wil legateren, en je wilt overleggen over de besteding van de nalatenschap, bel ons dan, want dat kan: van een legaat kan op voorhand iets zijn vastgelegd over de bestemming. We maken graag een afspraak met je, om te zien wat er mogelijk is. Ook voor dit onderwerp mail je met Jan Banninga.

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2